Farklı bi model ne yapmaya çalıştığını henüz anlayamadım.
Büyük platformları ve büyük şirketleri yönetenlerde, lider ruhlu insanlarda ego olabilir bende de var fakat bundaki çok acayip bi seviye.
Ayrıca IQ seviyesini merak ediyorum

Bu saatten sonra %99 mütevazi bile olmaya çalışsa yapmacık olur üzerinde durmaz artık..
Ya hocam yine siz forum sektöründe bir başarıya ulaştınız. Belli bir kitle sizin sayenizde ekmek yiyor.
Bu adam ne yapıyor?
Fikri çalıntı olarak görmüyorum. Burada bir açık varsa ve sende bunu buraya getirdiysen girişimci sayılırsın. İlla ki hiç bulunmamış bir projeyi bulman gerekemiyor.
Ama kendini öyle bir noktaya koyuyor ki sanki ülkeyi bu kurtarmış.
Çok çalışmış, ofiste yatmış, bu işten başka hiç bir şey düşünmemişmişmiş. Hayatı sadece bu iş üzerine kuruluymuş.
Ya sen akülü scooter işindesin ya.
Bu kadar vakti ne için harcadın acaba? Kuantum fiziği ile mi uğraşıyorsun ki sen?
Bir pazaryeri CEO su falan olur eyvallah dersin.
Gerçekten çok zor, zorlu bir sektör. Rakiplerin var. Eğer yeniliklere imza atmazsan küçük balık olur yem olursun. O adamların kafasında saç da kalmaz.
Ama bu iş o kadar da abartılacak bir şey değil.
Demek ki verimli çalışmamış. Verimli çalışsaymış ofis de yatmasına da gerek yokmuş.
Neyse biraz daha böyle gitsin. İnşallah Paris gibi bir gün bu girişimlerin de kalktığı günleri görürüz. Birileri scooter a binecek diye ortalık çöplüğe döndü resmen.