Merhaba,
Giriş katta yaşıyorum motosikletimi de dairemin cam koruma demirlerine zincirliyorum buraya 1. yıl önce taşındım kimseyi tanımıyorum ve bu sabah kontrol ettiğim de yeri değişmiş, sol arka braket kırılmış ve ayaklık çıkmış ayrıca şasi de 2-3 cm kadar çatlak oluşmuş hafif ayrılmış şimdilik gördüklerim bunlar. Nasıl olduğunu öğrenmek için gören varsa diye komşulara sordum 3 çocuğun bindiğini görmüşler bir komşum motoru çocukların düşürdüğünü diğeri ise çocukların bunu kabullenmediğini söyledi. Ben şimdi bunların kim olduğunu öğrenecek ve aileleri ile görüşeceğim anlayışla karşılayacak insanlar olmadığını düşünüyorum elimden geldiğince sakin kalacağım yine de bir başkasının malına zarar veriliyor hasar neyse karşılanmalı bu yüzden anlayışta bir yere kadar.
İlk defa böyle bişi yaşıyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgilendirir ve tavsiye verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Komşu Çocukları Kapımın Önündeki Motosikletimi Devirmiş
14
●912
- 14-07-2023, 16:36:35durumun varsa hiç uğraşma yaptır geç, neticede çocuklar. Allah sana hayırlısını verir inşallah böyle yaparsan.
- 14-07-2023, 16:37:25Çocukları tespit ettikten sonra eğer hasarınızı karşılamaya yanaşmazlarsa polis çağırarak şikayetçi olun çocukların ailelerinden.
Hukuki olarak tek çözümünüz bu görünmekte, bunun yanında hasarınızı yaptırdıktan sonra faturalarınızı saklayın, kişiler hakkında ilamsız icra takibi başlatabilirsiniz ilk olarak.
Eğer borca itiraz edip takibi durdururlarsa elinizdeki kanıtlarla birlikte "icraya itirazın kaldırılması" davasını hukuk mahkemesinde açıp hasarınızı tahsil edebilirsiniz. - 14-07-2023, 16:42:27Şasi çatlağını oluşturacak kadar motorun anasını ağlatmışlar hocam, motorun zaten olayı şasisi; o motordan ben hayır geleceğini sanmıyorum bir daha.volkanyyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle