GokselArda adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10da herkes yazılımcı, herkes wordpress bilen?
45
●3.354
- 09-07-2023, 13:24:30Hocam müşteri benimMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Fiyat kırma gibi bir çabam yok, gelen tekliflerin tamamını sizlere özelden iletebilirim isterseniz. İnanın aynı sektöre çalışan birisi olarak ben de ücretlerin yükselmesinden ve birlik olmaktan yanayım. Aynı iş bana teklif edilse ben de emeğimin karşılığını almak isterdim.
Bu işi bir tanıdığım için sordum, daha önce çok ağzım yandı bu konuda o yüzden tanıdıkla iş yapmıyorum, sadece piyasayı az çok bilen birisi olarak aracılık ediyorum.
1500₺ teklif eden arkadaşın da kendisine göre haklı yönleri var konuyu açan arkadaşın da. Serbest piyasa kimseye neden bu fiyatı verdin diyemeyiz, sonuçta asıl müşteri işveren olarak bir karar verdi ben de aracı olarak işi teslim ettim. Umarım burada da diğer sektörlerde de verilen emeğin karşılığını alabileceğimiz bir konuma geliriz fakat şimdilik durum bundan ibaret. - 09-07-2023, 13:27:24Yok hocam yanlış anlamayın, ben genel olarak konuştum. Çünkü sektörde bunlar olmayan şeyler değil. 1500'e yaparım diyen adamın haklı yönü var mı bilmiyorum. Bundan 3-5 ay önce olsa sıkışıktır vs derim hak veririm ama asgari ücretin 11 olduğu ortamda adam kaç tane proje yapacak da para kazanacak.SayedraBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMustafaYuksel ve SayedraBilisim bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi.
- 09-07-2023, 13:32:35Başkalarının fiyat politikalarına yorum yapmayı çok uzun zaman önce bıraktım şahsen. Herkesin ve her işin bir fiyatı vardır. İş veren olarak sen fiyatta ucuza kaçarsan alacağın hizmetin durumu da bellidir. Kaliteli iş isteyen, vakti değerli olan kişi mutlaka sizi arar bulur. Kafanızı da ağrıtmaz, yaptığınız işe de sürekli müdahale etmez. Çünkü o işte sizin uzman olduğunuzu ve size sadece işin yapılması için değil işin uzman biri tarafından yapılması için para verdiğinin bilincinde olur.
R10 da insanlar konu açıyor iş yaptırmak için 10 tane mesaj geliyor 5 dk içinde. Böyle bir rekabet ortamında çok normal şeyler bunlar. Bu konuda alt fiyatta koysanız sizin veya benim için değişen bir şey olmaz. 300 500 liraya cpanelden wordpress bile kurmam. Ama bunlar alt fiyat 1000 lira olsa giderler 20 sayfalık site yaparlar o fiyata sonra yine gelir konu açarsınız
- 09-07-2023, 13:38:52bu arada isim vermedim ve sizi kırdıysam üzgünüm. Sadece 3 keredir böyle garip fiyatlar görüyorum, dediğim gibi sizi kırdıysam kusura bakmayın.SayedraBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-07-2023, 13:47:09Estağfurullah, alınacak kırılacak bir durum yok, hepimizin amacı emeğimizin karşılığını alabilmek.GokselArda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese iyi forumlar dilerim.
