Merhaba arkadaşlar,
Şu an SE (1.nesil) kullanıyorum. Watch 8e geçmek için neden arıyorum. (Aktif olarak sağlık uygulamalarını kullanıyorum. Aile de kalp olduğu için sürekli takipteyim. 8le beraber bayağı özellikler geliyor)
Sizce gerçekten geçmeye değer mi?
Ek olarak dolar kurundan kaynaklı muhtemelen çok yakın zamanda zam gelebilir. Bu bile almak için neden ama daha fazla neden arıyorum.
Apple Watch 8e geçmek?
3
●128
- 25-06-2023, 22:37:137 kullanıyorum cellular olan modeli.
Eğer geçiş yapacaksanız celluları tavsiye ederim. Telefonunuz yanınızda olmadığında da kendi interneti ve hattı ile çok kez işlerimi kolaylaştırdı. Para transflerinde onay gelmesi, hattın hep açık olması özellikle yoğun tempodaysanız işlerinizde görüşmelerinizde işinize yarar.
Son fiyatlara zam gelmediyse kaçırmayın derim. - 25-06-2023, 22:43:54Sağlık uygulamalarını aktif kullanıyorum. Bu benim için artı oluyor ama halen neden arıyorum.Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkürler. %90 telefona erişimim var ve fiyat olarak arada bayağı fark var.Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle