Aynı duygu benden çocuklarıma da geçti muhtemelen.
Nereye gitsem karşıma bir hayvan denk gelir. O hayvanda sevgiyi hissediyor, o sıcaklığı algılıyor ve bana geliyor.
Kedi, kuş, köpek, at, eşşek, koyun, kuzu. Hiç fark etmiyor hemde.
Sorum şu, sizce böyle bir durum var mı? Daha önce böyle bir makale okuyanınız. Bu konuda bilgi sahibi olanınız. Hani sivri sinek bile bir kan grubuna daha çok özen gösterir mevzusu varya.
Hayvan sevgisi veya hayvanların bunu anlaması konusunda da böyle birşey var mı?
Konuyu açma sebebim. Kızımı yüzme kursuna getirdim. 2 tane kedi vardı. Ta nerden kalktı geldi. Üstüme çıktı. Yanıma yattı.
İçeride tek insan ben değilim bu arada. 2. Kedi de kalktı geldi. Oturduğum koltuğun arkasına sıkışarak indi. Sırtımla koltuğun arasına sıkıştı yattı ve 1 saattir rahatı bozulmasın diye kalkamadım.

1 saate yakındır böyle uyuyor. Az öne kayıyorum. Tekrar sokuluyor. Yavru da değil. Hani şefkat arasa.
Bu arada galeriye bi göz attım. Kaç çeşit hayvan fotoğrafı çıktı 😂













Bu da benim tosunum.
