Bıktık yeter, rica ediyorum. (Lütfen)
49
●3.408
- 16-05-2023, 16:31:16Tam tersi kesinlikle kapatılmamalı konular. @Coşkun Çetin; abi senin pek istemediğini biliyorum fakat siyaset hayatımızın gerçeği.
Siyaset konularının yasaklanması da yanlış. Her şeyi yasaklayarak çözüm arıyoruz. Konularda ciddi partizanlık yapanları ya da hakaret boyuna geçenleri banlamak daha mantıklı. Düzgün bir şekilde konuşmak isteyenler de konuşamıyor ki bence bu herkesin hakkı.
Evet takibi zor olur fakat konu jet hızıyla kilitleniyor ya da siliniyorsa, banlanma da hızlı yapılabilir.
Farkındayım kimse ekmeğinden olmasın, kalp kırılmasın stratejisi ilerletiliyor ama herkesin hakkı olan ve herkesi ilgilendirilen konuların da bence konuşulması gerekiyor. - 16-05-2023, 16:32:21ticaret formu zaten yapılması yasak tebrik ederim güzel konu hocam
- 16-05-2023, 16:34:04Seçim arası banlananlar oldu değdi mi? Boşverin burası mahalle köşesi veya asosyal medya değil ticarethane. Sosyalleşmek istiyorsanız farklı konular açarakta sosyalleşebilirsiniz.
- 16-05-2023, 16:35:40Haklısınız fakat seçim sürecinde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar hocam
İktidarı eleştirecek haklı bir yorum dahi atsanız oy kaybetme potansiyeli olan her yorum onlar adına tehdittir ve forumu zora sokar.
Misal : Mülteci konusu için nasıl bir yorum atabilirsin ki. Ne yazarsan yaz iktidarı eleştirmiş olacaksın. Bunun gibi bir çok örnek var.
2 hafta sabretmek gerekiyor.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 16-05-2023, 16:38:09Siyaset hayatın odak noktasında her yönüyle var. Ekonomiden hayat tarzına kadar, alışverişten ticarete kadar.
Böyle öcü gibi bakmazsanız belki daha keyifli, daha mantıklı, daha okuması haz veren tartışma konuları çıkar ortaya. Popüler konu seçimler ve bu ülkenin ve insanın kaderini doğrudan etkiliyor. Girmezsiniz açılan konuya, yorum yapmazsınız, okumazsınız, yazmazsınız olur biter.
Cin görmüş gibi her gün konu açılınca daha çok dikkat çekiyor tabii. Popülere girdiniz tebrikler şimdiden. - 16-05-2023, 16:39:01Kişinin kendi yazdığı kendisini bağlar. Zorluk çıkarmıyor ki R10 devlet veri istediğinde. Ayrıca eleştirmek gayet doğal bir hak. İftira ya da manipülasyon yapılmadığı müddetçe ister iktidarı ister muhalefeti ister sokakta ister internette eleştiririm. Bu benim en büyük hakkım.kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaya korkuyla bakıyoruz. Kahvede siyaset olmasın internette siyaset olmasın okulda olmasın burada olmasın. E kardeşim nerede konuşacak insanlar bu sorunları? Bence en büyük yanlış insanları korkutarak konuşması engellenerek yapılıyor. İnsanlar bu yüzden ikiye ayrıldı. Bence herkes sıkıntısını, isteğini açık açık dile getirip tartışabilse bu kadar sert iki kutup oluşmayacak. - 16-05-2023, 16:40:58Süper mantıklı popüler oldum gerçekten heyecanlıyım.ekb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harika özetlediniz beni, sizide tebrik ediyor ve saygı duyuyorum.