İzmir'e selamlar. Bu gün herhangi bir olay olmadan herkes Taksim'e girecek diye bir his var içimde. Çıktım ben yola. Sağlıcakla arkadaşlar.
Hevesini kırmıyayım ama olaylar çıktı bile.
Bu kesk,disk v.s taksime çıkmış sorun yok fakat şişli üzerinden gelen göstericiler olay çıkarıyor. Bankalar zarar veriyorlar dükkanlara. Hatta şimdi canlı gösterdiler bankamatiği parçalamaya çalışan birileri bile var. Dolapderede de başladı şimdi olaylar.
Olay çıkaranların nerdeyse hepsi genç ve amacları kutlama değil zaten kavgaya gelmişler.Bizim ünide zaten bu hafta başlamışardı eylemlere sonra neden polis bize saldırıyor diyor tkpliler. Geçen sene tkp ve benzer grubun yaptıkları yüzünden polisde aşırıya kaçıp önüne gelene ne zararlar verdi hatırlıyorsunuz. Ikı tarafta bu ülkenin insanı ama bu 1mayıs sanki sadece içindeki canavarı çıkartmak ve rahatlamak için geliyorlar.
Şuanda taksimde yasal olarak gösteri yapanlara bakın. Tiplerine ve haraketlerine bakın. Hepsi gerçek emekçi. Birde şu taş atan misket atan sağ sola terör estirenlere bakın.