Yeni bir youtube kanal açacağız. Oyun konsepti ile.
Slime, kinetik topraktan ev yapma, legolardan şehir inşa etme, iş makineleri ile toprak kazma, ev inşa etme gibi içerikle çekeceğiz.
Ayrıca farklı konseptler olacak. Mobil oyunların nasıl oynandığına dair guide olacak. İlk başlarda günlük video çekmeyi düşünüyoruz.
Sizce böyle bir içerik tutar mı?
Bu içerikle kazanır mıyım?
3
●154
- 29-04-2023, 18:13:41
- 29-04-2023, 18:31:50Üyeliği durdurulduKesinlikle tutar. Milyonlarca bebek ve çocuk var. Hepsinin elinde telefon var. Kazara bile elleri çarpıp izlerler hocam.
- 29-04-2023, 18:59:49Çok kararsızız hocam ya😂angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenim ile beraber yapacağız. Oyuncak, kanal, ekipman hepsi ciddi para gerektiriyor. Öyle saçma bir algoritması var ki bazı kanallar çok iyi yerlere geliyor bazısı hiç izlenme almıyor, en büyük korkumuz o.
Misal benim sürekli izlediğim kanala ait videoları bazen göstermiyor. Her çıktığında illa izliyorum ve aboneyim. Bazen bildirimi unutuyorum. Ama o videoyu önermiyor. Daha önce neyi çok izlersem onu öneriyor. Algoritması berbat bana göre.
Aslında aklımızda hamster var. Oyun parkuru yapıp videosunu çekmek. Bu daha niche bir konu.
😂 ya bu kararsızlık çok kötü. Daha doğrusu fiyatlar ucuz değil. Ucuz olsa neler neler yapacağız. Kıytırık bir kamyon 200 tl olmuş. Motorlu kepçeler falan 1000 tl. Birde o kadar para verip sıfırı çekmek var. Hayırlısı bakalım. - 30-04-2023, 01:05:36Üyeliği durdurulduHocam denemeden bilemezsin. Youtube algoritması sürekliliği seviyor sanırım. 1 hafta video atıp 8. gün atmazsan önermiyor. O yüzden istikrarlı bir şekilde hergün atmak lazım. Sosyal medyadan desteklemek lazım. Yaparsanız olur..constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle