Merhaba
c# dilinde yazılan programların kaynak kodları exe den çalınabiliyor biliyorsunuzdur.
Bunun önüne geçmek için obfuscator kullanıyoruz.
Forumda bunu yapmak yasak vb. bir kural göremedim fakat yinede sormak istiyorum
Forumda Yazılımın Kaynak Kodunu Şifrelemek Yasak mı?
5
●192
- 24-04-2023, 23:03:38Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hayır yasak değil php içinde ioncube kullanılıyor fakat müşteri memnuniyeti için konuya şifreleme yaptığınızı belirtmenizde fayda var.
- 24-04-2023, 23:06:13Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAslında obfuscator işlemini bende yapma taraftarı değilim hocalarım ama forumdaki birçok yazılımı googleda arattığınız zaman legal olmayan sitelerde nuledini bulabiliyorsunuz. Bu da can sıkıcıemregunery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2023, 23:07:50Obfuscator kullandığınız zaman antivirüsler virüs olarak görecektir bunun yerine koivm tarzı kendinizin geliştirebileceği bir şifreleme kullanmanızı tavsiye ediyorum.Ayrıca obfuscator kullanmanın ayıp bir yanı yok program size ait konuya gerekli bilgileri yazdıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
- 24-04-2023, 23:41:35Formlari .net ile oluşturmak yerine program.cs üzerinde create form yaparsanız zaten şifrelemenize gerek kalmaz hocam kullandığın metot ne yazikki çok iyi bir işlem değil kaynak kodu karıştırıp CPU işlemini agirlastirmaktan başka bir işe yaramaz ne yazikki program.cs içine gomdugunuz tüm kodunuz Microsoft un koruması altında olcaktir ve sadece assembly sağlam bilen insanlar tarafından kırılabilir.
