• 14-04-2023, 00:49:53
    #10
    Hocam 8 aylık günlük 70-80 hitli gelirsiz ama altyapısı harika kullanıcıların tarif girebildiği, kendi profillerinin olduğu, takipleşebildiği, durum paylaşabildiği ve içinde binlerce yemek tarifi olan siteyi gidip 2300 liraya koydum 1 gün geçmeden satıldı. Yukardaki arkadaşın dediği gibi 10kya koyup 1 sene satılmasını da bekleyebilirdim.
  • 14-04-2023, 00:53:51
    #11
    wojak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 8 aylık günlük 70-80 hitli gelirsiz ama altyapısı harika kullanıcıların tarif girebildiği, kendi profillerinin olduğu, takipleşebildiği, durum paylaşabildiği ve içinde binlerce yemek tarifi olan siteyi gidip 2300 liraya koydum 1 gün geçmeden satıldı. Yukardaki arkadaşın dediği gibi 10kya koyup 1 sene satılmasını da bekleyebilirdim.
    Hocam bunda bir problem yok zaten. Atıyorum adam özel tema yaptırmıştır, yazılım hazırlatmıştır ya da bir yazılıma modül yapmıştır vs.

    Fakat klasik sahifa kur içeriği koy hiç ayar yapma direkt 3k 5k 10k.

    Saçma geliyor haliyle bu fiyat dengesizliği
    • wojak
    wojak bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 14-04-2023, 00:57:29
    #12
    Ben 3 hafta önce günlük 300 Hitli sitemi 3 k ya sattım. Adsense onay yoktu , tema ücretsiz temaydı , herhangi bir eklentiye para vermedim. Makaleleri kendim yazmıştım zaten. Abartı fiyatlar var gerçekten.
  • 14-04-2023, 00:58:37
    #13
    Bir yandan katılıyorum ancak bir yandan eksik buluyorum hocam. Yıllanmış ve kaliteli siteler için aslından TL miktar çok uygun. Çünkü, seo açısından etkili sonuçlar veren siteler tercih ediliyor. Örneğin 50 bin lira sadece 2500 dolar, 100 bin lira ise 5000 dolar. Ancak kazancı, verimli kullanım ile daha fazla olabilir. Diğer yandan ise yeni site için evet fazla miktar istemek yersiz.
  • 14-04-2023, 02:22:32
    #14
    Hocam site den siteye değişir alan adı müşteri potansiyeli vs şahsen kendi sitelerimin birinden örnek vermem gerekirse adsense onaylı ama kapattım açık değil satış sitesi. Aylık 50K gelirli.
    Satmıyorum ama satacak olursam da 1 m altını istemem. alan adı zaten başlı başına anahtar kelime + müşteri potansiyeli + aylık 50 k önü açık benden daha fazla ürün çıkmadığı için o kadar daha fazla ürün katabilsem o 50 100 olacak çünkü. Bir çok alıcı oldu bu fiyata gülen de oldu ama durum bu
  • 14-04-2023, 02:34:35
    #15
    herşey eskiden güzeldi sanırım aylık kazanç x10/12’ye sitelerin satışı oluyordu.
    2/3 gündür site satış kategorisini takip ediyorum gerçekten önceden satışa konulan siteler gibi değiller.

    Bir site inceledim; 1k içerik var hepsi özgünleştirilmiş, en sonda vatandaş 10 küsür özgün içerik girmiş onun satışını yapıyor. site hitli mi hitli kazançlı kazançlı ama ne bileyim içime sinmiyor
  • 14-04-2023, 15:30:49
    #16
    backlinkmatik.com
    ulkedeki ekonomik sikintilar nedeniyle kolay yoldan para kazanmaya calisanlar artti. sadece sitede degil her kategoride var bu tipler yarim gunluk isle 1 aylik maas vurma pesindeler
  • 14-04-2023, 16:36:59
    #17
    Fiyat veriliyor da satış var mı önemli olan bu. Ciddi soruyorum. Site domain beraber satılıyor mu alan var mı? Varsa satacağım da
  • 15-04-2023, 01:12:37
    #18
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar,

    Merak ettiğim bir konu var. Ben bir şey mi kaçırdım yoksa rastgele fiyat mı yazıyor herkes.
    Site max 1 yıllık ki çoğu 1 yılın altında. Hiti yok geliri yok satış fiyatına bakıyorsun 5-10k hep.
    Elbette herkes kendi rakamını belirler ama piyasa ortalaması gibi bir şey olmuş bu.
    Ben de siz gibi 10 yıllıgım, bence bize garip geliyor çünkü eskiden böyle değildi. Eskiden 5-10k'lı hitli siteleri sudan ucuza alabiliyordunuz ancak monetization bu kadar çeşitli değildi.
    Yani Google adsense onay alamıyorsanız, adsense'in sevdiği bir kategoride değilse 10k trafik bir işe yaramadıgı için insanlar satmadan bile kapatıyordu. Zaten dutluktu ne site açsanız trafik basıyordunuz. Çok güzel günlerdi