• 22-03-2023, 03:24:30
    #19
    Hocam iyi geceler öncelikle nacizane tavsiyem ben dişlerimi kaplattığım zaman çok fazla işlem görüyordu dişlerim ve diş ağrısına ağrı eşiğim çok düşük Cataflam diye bir ağrı kesici var eczanelerde satılıyor diş doktorum önermişti kesmeyeceği diş ağrısı yok bilginiz olsun kullanmadığım ağrı kesici kalmamıştı o süreçte hiçbiri kesmiyordu ağrılarımı ama cataflam denemenizi öneririm
  • 22-03-2023, 03:50:39
    #20
    Hocam anladığım kadarıyla diş çürüğünüz mevcut ve sinirlere kadar ulaşmış. Kanal tedavisi gerekecektir. Bence devlete gideceğinize özel bir kliniğe yada özel diş hastanelerine gidip bu işi kökten halledin. Ücret konusunu arayıp sorabilirsiniz. Hatta pazarlık bile yapın. Bu arada bende bir sağlıkçı olarak diş hekimleriyle birlikte çalıştım ağrı kesici olarak "Apranax" kullanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
  • 22-03-2023, 04:30:29
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    MuratALVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O kadar iyi özetlemişsin ki beni...
    Geçen haftalarda bu ağrıyı çekiyordum. Dişinol al bas oraya , sarımsak ez ve ağrıyan bölgeye bas Augmentın arveles iç en ciddi şekilde bu yöntemlerle geçti ağrım.
    O yüzden sanırım kullanıcı adınızı alver(es) koyacak iken son anda alver olmuş hocam 😁🎈 alveres candır )

    Ayrıca aynı sıkıntıyı bende çektim , majezik gargara == aughmentin ve ağrı kesici için en iyisinden aldım,200 TL tuttu ilaçlar, öyle dindi acısı birde karanfil yağı yani disnol sürdüm ağrı diye bişi kalmadı

    İltihap varsa ağrır
  • 22-03-2023, 07:11:43
    #22
    cakirdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tartışma yaratmak için yazmıyorum ama eski tarihlerde ilaçmı vardı teknolojimi vardı hastalıklar altarnatif tedavilerle iyi edilirdi he tamam bu belki çağdışı sizin için ama inanın çözümü var ayrıca biraz araştırırsanız mantıklı gelecektir ben senelerce diş hastalığıyla haşır neşir birisiyim yeri geliyor tuzruhu dahi içseniz o dişin ağrısını dindiremezsiniz ama çözüm aldım denedim tamam bu belki geçici olabilir en azından ilerde o dişin mutlaka tedavi görmesi gerekir o zamana kadar sizi rahatlatacaktır.biliyorsunuz günümüzde hacamat bile çağdışıdır çok insan kabul etmez ama yeri geldiğinde oda çare olabiliyor tabiki ehli insanlar yapacak.matkap dediniz füze dediniz ne kadar dalgacı milet olduk dişçi sizin ağzınıza makina sokuyor oda bir nevi matkap değilmi dişinizi çekerken değişik bir sürü pense kullanılıyor onada kazma kürekmi diyeceksiniz ben yardımcı olmak amacıyla yazdım yaparsada yapmazsada kendisi bilir.
    bu kafayla antibiyotiğe antiseptiğe de gerek yok, kazma kürek sokuyorsa en iyi uyuşturucuyu vurup sokuyo senin ağzına kürdan soksam ölürsün o uyuşturucu olmasa acıdan. Yani o kadar mantıksız şeyleri bi araya getirip bişey anlatıp gibi yazmışın bi de uzun uzun. İmlayı da öğren soru ekleri ayrı , de lere girmiyom.
  • 22-03-2023, 10:43:30
    #23
    Hocam "karanfil yağı" sürüyorsunuz. ağrı sizi gidiyor. Ayrıca günlük kullanımda ağzınızın içi hep temiz kalıyor.

    Bu bir çözüm değil. Bir şekilde para biriktirip doktora gidin..