Tartışma yaratmak için yazmıyorum ama eski tarihlerde ilaçmı vardı teknolojimi vardı hastalıklar altarnatif tedavilerle iyi edilirdi he tamam bu belki çağdışı sizin için ama inanın çözümü var ayrıca biraz araştırırsanız mantıklı gelecektir ben senelerce diş hastalığıyla haşır neşir birisiyim yeri geliyor tuzruhu dahi içseniz o dişin ağrısını dindiremezsiniz ama çözüm aldım denedim tamam bu belki geçici olabilir en azından ilerde o dişin mutlaka tedavi görmesi gerekir o zamana kadar sizi rahatlatacaktır.biliyorsunuz günümüzde hacamat bile çağdışıdır çok insan kabul etmez ama yeri geldiğinde oda çare olabiliyor tabiki ehli insanlar yapacak.matkap dediniz füze dediniz ne kadar dalgacı milet olduk dişçi sizin ağzınıza makina sokuyor oda bir nevi matkap değilmi dişinizi çekerken değişik bir sürü pense kullanılıyor onada kazma kürekmi diyeceksiniz ben yardımcı olmak amacıyla yazdım yaparsada yapmazsada kendisi bilir.
bu kafayla antibiyotiğe antiseptiğe de gerek yok, kazma kürek sokuyorsa en iyi uyuşturucuyu vurup sokuyo senin ağzına kürdan soksam ölürsün o uyuşturucu olmasa acıdan. Yani o kadar mantıksız şeyleri bi araya getirip bişey anlatıp gibi yazmışın bi de uzun uzun. İmlayı da öğren soru ekleri ayrı , de lere girmiyom.