• 21-02-2023, 23:40:57
    #28
    bonjuans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forumda hiç bu tarz konu açıp fikrinizi almak isteyeceğim aklıma gelmezdi ama yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

    Arkadaşlar 4 aydan beri konuştuğum bir kız var çok değer verdim, her zaman yanında olmaya çalıştım ideallerdeki erkek gibi oldum ancak bazı psikolojik şeyler yaşadı motive etmeye çalıştım ertesi sabah bir parça olsun yüzü gülsün diye hep çabaladım.
    Ancak belirsizlik beni yordu, bir netlik istedim daha sonra kendisi bana olumlu yönde konuşan iki insan olalım dedi ancak bir hafta sonra böyle bir şey yaşadım ve ilişkimiz bitti.

    Çok güzel bir iyi geceler mesajı yazdıktan sonra sabah yazdığı mesaj ve sonrası olan konuşma;

    Kız : Duygusal anlamda bir beklentin var haliyle ama buna karşılık veremiyorum
    Kız : Bu süreç böyle uzayıp gidiyor sana değer veriyorum arkadaşlığımızı da seviyorum ama duygusal açıdan hep sabit kalıyor.
    Kız : Bu senin değiştirmen gereken bir şey değil sonuçta duygular olur bir bağ kurulur ve devam eder ben ikimizi bir ilişkide göremiyorum sadece birbirine destek olan iki arkadaş gibi hissediyorum bu kadar sürede bu oluşmadıysa bu senin zamanına da haksızlık
    Kız: Zaten çok iyi kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum ama duygusal bir sonuca varamıyorum
    Bende ona bu süreçte "Her ne kadar seni iyi biride olarakta bilsem kaybetmekte istemesem, bunun bilincinde konuşursam kendimi daha kötü hissederim Yapabileceğim bir şey yok bu durumda kendine iyi bak teşekkürler her şey için dedim. Bitti

    Sizce bu kız verdiğim değeri anlayıp geri döner mi?
    Bir şeyler hissedip geri döner mi bilmiyorum ama yokluğunda değerini anlayacağı kesin. Sen sakın iiletişim kurma yazarsa hemen eskisi gibi de olma, maalesef doğanın kanunu kaçan kovalanıyor. Kendimden biliyorum kızlar biraz nankör bu konuda üstüne düşendense bir iyi olup bir ortadan kaybolan, elindeymiş ama bir o kadar imkansız vibe'ı verenlere çekiliyoruz. Dozunu kaçırmamak lazım tabi. Birde kendiniz olun ilişki başında kız istiyor diye yaptığınız normalde karakteriniz olmayan şeyler zamanla göreviniz, yapmanız gereken şey gibi oluyor, yapılanın değeri görünmüyor.
  • 22-02-2023, 12:49:04
    #29
    bonjuans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizce bu kız verdiğim değeri anlayıp geri döner mi?
    Beni yanlış anlama sakın ama, ilişkiyi en iyi tanımlayabilecek olan da sensin karşı tarafı da nitekim öyle. Anket sonucu gibi buradan alacağın cevaplar seni tatmin etmez bence. Emin ol o verdiğin emeği değeri hak edecek insan olsa zaten sana bu soruyu burada sordurmazdı
  • 22-02-2023, 13:27:25
    #30
    Platin üye
    o kız sana duygusal yönden bir şey hissetmiyor. hissetse ilişkiniz bu safhada olmazdı. seni iyi bir arkadaş dert ortağı yalnızlığına son verecek bir dost olarak görmüş hepsi bu.

    yoluna bak. hiçbir kızın seni seveceği şekle girmeye de uğraşma. doğal ol seni bu halinle kabul eden etsin. zaten yapay oldukça birilerini kandırmış olacaksın eninde sonunda özüne döneceksin ve karşı tarafta bir hayal kırıklığı yaşatmış olacaksın. seni seven bu halinle doğal halinle sevsin.

    duygusal konularda acele etme sakin ol. sağlam dostluk arkadaşlık kur. yüreğinin temizliğini gören kişi zamanla seni sevecektir aşık olacaktır. karşı tarafın seni tanımasına ve sevmesine izin ver.

    günlük hayatına devam et. ve hiçbir şeye çok fazla anlam yükleme. hayat arkadaşın elbet seni bulacaktır ya da sen onu bulacaksın. bu süreçte sabırlı ol hata yapma ve kendini çok yıpratma. ömür akıp geçiyor hayatın tadını çıkar. kendini geliştir ve mutlu bir yaşam sürmeye çalış.
  • 17-07-2023, 12:44:49
    #31
    Arkadaşlar üzerinden zaman geçti ve şunu anladım; Kendi değerimi ve ne kadar üzülmemem gerektiğini. Güzel tecrübe oldu. Zaman en güzel ilaçmış. Hepinize değerli yorumları için sonsuz teşekkürler.