Forumda hiç bu tarz konu açıp fikrinizi almak isteyeceğim aklıma gelmezdi ama yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Arkadaşlar 4 aydan beri konuştuğum bir kız var çok değer verdim, her zaman yanında olmaya çalıştım ideallerdeki erkek gibi oldum ancak bazı psikolojik şeyler yaşadı motive etmeye çalıştım ertesi sabah bir parça olsun yüzü gülsün diye hep çabaladım.
Ancak belirsizlik beni yordu, bir netlik istedim daha sonra kendisi bana olumlu yönde konuşan iki insan olalım dedi ancak bir hafta sonra böyle bir şey yaşadım ve ilişkimiz bitti.
Çok güzel bir iyi geceler mesajı yazdıktan sonra sabah yazdığı mesaj ve sonrası olan konuşma;
Kız : Duygusal anlamda bir beklentin var haliyle ama buna karşılık veremiyorum
Kız : Bu süreç böyle uzayıp gidiyor sana değer veriyorum arkadaşlığımızı da seviyorum ama duygusal açıdan hep sabit kalıyor.
Kız : Bu senin değiştirmen gereken bir şey değil sonuçta duygular olur bir bağ kurulur ve devam eder ben ikimizi bir ilişkide göremiyorum sadece birbirine destek olan iki arkadaş gibi hissediyorum bu kadar sürede bu oluşmadıysa bu senin zamanına da haksızlık
Kız: Zaten çok iyi kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum ama duygusal bir sonuca varamıyorum
Bende ona bu süreçte "Her ne kadar seni iyi biride olarakta bilsem kaybetmekte istemesem, bunun bilincinde konuşursam kendimi daha kötü hissederim Yapabileceğim bir şey yok bu durumda kendine iyi bak teşekkürler her şey için dedim. Bitti
Sizce bu kız verdiğim değeri anlayıp geri döner mi?
Bir şeyler hissedip geri döner mi bilmiyorum ama yokluğunda değerini anlayacağı kesin. Sen sakın iiletişim kurma yazarsa hemen eskisi gibi de olma, maalesef doğanın kanunu kaçan kovalanıyor. Kendimden biliyorum kızlar biraz nankör bu konuda üstüne düşendense bir iyi olup bir ortadan kaybolan, elindeymiş ama bir o kadar imkansız vibe'ı verenlere çekiliyoruz. Dozunu kaçırmamak lazım tabi. Birde kendiniz olun ilişki başında kız istiyor diye yaptığınız normalde karakteriniz olmayan şeyler zamanla göreviniz, yapmanız gereken şey gibi oluyor, yapılanın değeri görünmüyor.