• 16-02-2023, 14:05:38
    #37
    Mekan adamın isterse hiç almaz, kamu malıymış gibi konuşuyorsunuz
  • 16-02-2023, 14:13:31
    #38
    iyisite.NET
    Özel mülkiyet ve işletme sahibi istediği gibi bir masa düzeni ayarlaması yapabilir.

    İsterse hiç erkek almaz, isterse hiç bayan almaz.
    İsterse ön tarafa sadece bayanlardan oluşan müşterileri alır.

    Sonuç olarak zorla bir şey yok. Gösterilen yeri istemediğiniz takdirde mekanda oturmayabilirsiniz.

    14 yıl dayımlar mekan işletti ve sadece erkeklerin olduğu masalar çoğu zaman çevreye rahatsızlık vermiştir ( herkes için geçerli değil tabi )
    Bunun ayrımı da yapılmadığı için ne yazık ki bu prosedürü uygulamak zorunda kalabiliyorlar.
  • 16-02-2023, 14:24:25
    #39
    hollywood cafemi.Üsküdarın en iğrenç yüz kara mekanı. Damsız alamıyorlarmış bilmem neymiş. İğrenç aşçılarıyla o kirayı nasıl çıkartıyorlar şaşırıyorum. Allah kurtarmış sizi.
  • 16-02-2023, 14:28:38
    #40
    yilmazemirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yanında kadın olunca sorun olmuyor mu? Sorun yapacak adam zaten yapar açıklamanız bana saçma geldi. Öyleyse o konsepti kullanmasın kullanıyorsa her müşteriyi alması gerekmez mi bir nevi tüketicinin korunması konundaki satıştan kaçınmaya benzer bir durum oluyor fakat bu olay için sanırım kanunen bir şey yok gibi.
    Yanında kadın olan adamın sorun çıkarma ihtimali daha düşüktür.
    Sen hangi ülkede yaşıyorsunuz kardeşim?
    Gittiğim mekanda her yanımda 4 sap erkek görsem kız arkadaşımı alır çıkarım.
    Bu ülkede cinselliğe aç, 3 kadeh içince sapıtan milyonlarca hanzo var.
    Kendi masasında kadın olmayan adamlar oturup dans etmezler sağda solda dans eden kadınları izlemeye başlarlar.
    Kendi masasında kadın olanlar ise trip yerim diye başka masalara bakamazlar.
    Kapıda karakter testi, terbiye testi yapamayacaklarına göre sap erkeklerin tümünü almamaları çok haklıdır.
    Turistik bölgelerde bir çok otel de tek erkek almaz.
    Bir Türk erkeği olarak bu huyumuzdan ve görgüsüzlüğümüzden nefret ediyorum.
    Yanımda kızla problem yaşayacağıma, tek erkek olarak mekana alınmayayım daha iyi.
    Son derece haklı uydulamadır.
    Bu ülkede yanında kız olmayan erkekleri ya mekana hiç almamak ya da mekanda izole etmek gerekiyor.
  • 16-02-2023, 15:15:37
    #41
    Türkiye'ye özgü bir durumdur. Çünkü dişi sineğe bile yürüyen abazanlar olduğu için normal kişilere de aynı muameleyle davranılıyor.
    Örneğin yurt dışında cluba gittiğinizde sadece dış görünüş ve tarzınızı kontrol ederler.
  • 16-02-2023, 18:18:16
    #42
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hep erkeklere suç atıyoruz toplum olarak erkekler abaza da kadınlar çok mu iyi dostum bende bunu sana soruyorum.o dediğin yerlere (sağlığım iyiken) çok gitmiştim. Berbat bir ortam var.
    Valla ortamlar leş zaten ama genellikle sebebi erkekler. Yanında normal kız arkadaşın ile gitsen bile uzaktan salak salak bakışmaya falan çalışıyorlar. Önlerine bir bira alıp aklı sıra kız düşürmeye çalışıyor.
  • 16-02-2023, 19:50:56
    #43
    muslumozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam adamın mekanı istemezse seni içeri bile almaz bunu sorman için dün doğmuş olman lazım
    Öyle bir şey yok kanunlardan bi habersiniz galiba. Tüketicinin bir çok hakkı var bu konuda galiba siz dün doğdunuz.
  • 16-02-2023, 19:55:10
    #44
    Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başına gelmesini istemediğin şeyi yapmayacaksın aslında çok basit biraz empati kur eşinle gitmişsin yan masada 4 tane adam var. Ortama uygun olmuyorsun biraz ortama uymak gerekiyor.
    Yiyip içip müzik dinledikten sonra sıkıntı ne?
  • 16-02-2023, 20:04:36
    #45
    yilmazemirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öyle bir şey yok kanunlardan bi habersiniz galiba. Tüketicinin bir çok hakkı var bu konuda galiba siz dün doğdunuz.
    Öyle mi ? Akşam taksimdeki mekanlara damsız girmeye çalış elinede anayasayı al kapıdaki arkadaşlara okutursun kanunu