• 12-02-2023, 02:16:23
    #1
    🏆 SMM-PANEL.NET
    ben katılıyorum bu kadının söylediklerine. niyetiniz doğru olduktan sonra ihtiyacı olana destek çıkarsanız kat ve kat fazlası elinize geçiyor. geçmiyor diye söylenenlerinde niyetini sorgulamasını öneririm. iyilik yapan elinde sonunda iyilik buluyor. iyi geceler.
  • 12-02-2023, 02:20:55
    #2
    Buna katılıyorum.
    En basitinden kendi başımdan geçen olaylar nedeniyle yola çıkacak olursam.
    En zor anlarımda sırf destek olmak adına benden hizmet almış olan hocalarımın verdiği hizmetleri incelemişimdir hep.
    Ve forumda hizmet almak isteyen birisini gördüğümde bana destek olan bir hocamın hizmeti varsa hemen kendisine yönlendiriyorum.
    Elinizde verdiğiniz 1 lira 10 lira olarak geri dönmüş oluyor.

    Not: Bu mesajımı lütfen hiçbir hocam yanlış anlamaz umarım.
    Sadece demek istediğim insana yapılan yardım, kazanç olarak mutlaka geri döner.
    Bana destek olmuş tüm hocalarıma tekrardan tek tek teşekkür ediyorum bu vesileyle.
  • 12-02-2023, 02:22:00
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İyilik çok önemli.Bir şekilde kat kat fazlası geri dönüyor insana.
    Özellikle bu depremi yaşayan, zor durumda kalan herkese yardım edin lütfen.

    Benim durumum iyi olsa ben edicem. 50 lira param vardı 25lira afada attım başka da param yok zaten.
  • 12-02-2023, 02:24:15
    #4
    O kadar doğru bir şey ki. Bunun hiçbir inançla da alakası yok inananın da inanmayanın da yapması lazım. Niyet çok önemli.
  • 12-02-2023, 02:32:30
    #5
    🏆 SMM-PANEL.NET
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İyilik çok önemli.Bir şekilde kat kat fazlası geri dönüyor insana.
    Özellikle bu depremi yaşayan, zor durumda kalan herkese yardım edin lütfen.

    Benim durumum iyi olsa ben edicem. 50 lira param vardı 25lira afada attım başka da param yok zaten.
    evet türlü türlü örnekleri var, deprem bağışı, soğukta yolda mendil satan çocuklar vs. vs. uzat gider.
  • 12-02-2023, 02:39:54
    #6
    Dünyanın en doğru tespiti olabilir. 2 sene önce Eskişehir'de bir çocuk market önünde çevirip ailesi için erzak istediğini söylemişti. Allah da biliyor, o zaman ofisi yeni açmıştım, elimde yalnızca 1 marka var, ofis kirası bekliyor, eşya eksiğim var. Söylemesi ayıp bir market arabası erzağı aldık beraber, beraber gittik teslim ettim. Ailenin de bilgilerini alıp Yılmaz Büyükerşen'in ekibindeki bir sorumluya teslim ettim. Size yemin ediyorum ertesi sabah 2 otel, bir restoranla anlaşma bağladım. Ofisi açalı 3 ay geçmişti, o süreçte tek marka varken 1 günde 3 markanın sosyal medya hesaplarını bağlamıştık. Karma her zaman işler arkadaşlar. Hayata ne verdiyseniz onu bir zaman sonra kat kat fazlasıyla alacağınızdan emin olun. İyiyse iyi, kötüyse kötü vesselam.
  • 12-02-2023, 04:49:34
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Para paylaştıkça çoğalır bence bencil insanlar zengin olamaz
  • 13-02-2023, 12:08:27
    #8
    Çok doğru hocam.