Gönüllü olarak ihtiyaç olabilecek tüm çalışmalara katılmak istiyoruz. Bu konuda hiç bir yol gösterici kurum veya STK yok. Gönüllü olarak çalışmalara katılmak isteyen insanlar mağdur olmuş veya çalışmalara dahil edilmemiş haberleri de gördüm.
Konu hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Gönüllü çalışmalara katılmak istiyoruz
3
●180
- 07-02-2023, 22:37:58Evet hocam gönüllü çalışmak isteyenleri bizleri bile kabul etmiyorlar
- 07-02-2023, 22:40:28Bölgeye kendi imkanı ile giden arkadaşım "Geldiğime pişman oldum. Depremzedelerden daha kötü durumdayım. Su ve yemek bulmak gerçekten çok zor diyor." Profesyonel bir bilgi olmadan burda mağduriyetten başka birşey yok diyor. Gelmek isteyen insanlar yol paralarını afada gönderseler daha çok işe yararlar diyor.
- 07-02-2023, 22:46:23Afad https://gonullu.afad.gov.tr/
Veya Kızılayın https://gonulluol.org
Bu siteye girip üye oluyorsunuz, temel eğitimleri online alıp daha sonrasında size görevler aranıyor o görevlere başvurup irtibata geçip hareket edebiliyorsunuz.