x forum projem ıcın bir makale yazarı ile anlasma yaptım ıcerıkler gunde 1 adet olacak sekılde ozgun olarak foruma ozel yazılıyor, pekı bu yontem 2023'te seo acısından ıse yarar mı sizce?
Not: makale yazarları konuya yorum yapmassa sevınırım sonucta onların ısı bu ıse yaramaz demelerını beklemıyorum, ancak daha once deneyımlemıs kısıler yorumlarını eklerse sevınırım tskler.
Sıfırdan özgün makale gerçekten işe yarar mı?
4
●146
- 28-01-2023, 15:51:26Internetten para kazanma gibi acayip rekabetçi bir anahtar kelimede sırf meraktan bunu denedim. 15.000 kelimelik baya özgün gorselli bir makaleyi kendim yazdım. +2-3 tanıtım yazısı aldım site arama sonuçlarında ilk 3e kadar yükseldi.
Tek yazı sayesinde site aylık 5k Hiti geçti ve siteyi birine sattım. Aklıma geldikçe pişman oluyorum keşke satmasaydim - 28-01-2023, 16:19:40Tekrar yapın hocammertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

15 bin kelime de az değil , maşallah
- 28-01-2023, 16:42:10Artık eski enerjim ve vaktim yok hocam yazamam o kadar. Artık daha niş projeler üzerine çalışıyorumkeremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
