Zeytinyağı Alıyormusunuz (Alabiliyormusunuz?)
31
●1.250
- 08-01-2023, 07:09:39dün akşam babam zeytin yağı alalım felan dedi ben veririm parasını dedim alın nerden alıyosanız dedim 20kg 1700₺ Demez olaydımhakobaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-01-2023, 09:08:51Üyeliği durdurulduSigara alkol ve cips gibi zararlı maddelere tonlarca para dökülüyor. Ancak zeytinyağı tüketimi olması gerekenin kat kat aldında. Üstelik sağlığa altın değerinde fayda sağlıyor. Acayip bir milletiz. Lezzet konusu apayrı.
Marketteki zeytinyağlarının aslında çöp olduğunu yıllar önce anlamıştım. Marketlerde lezzet ve koku açısından kötü fiyat olarak pahalı satılıyor. - 08-01-2023, 14:39:59Zeytinciden koyluden toptan fabrikalar ve toptancilar 43 liraya aldizeytinyagini Ekim 26-15 Kasım arasındaki fiyat. En kaliteli zeytinyağı Ege'de çıkar. Çünkü tüm zeytinler yağ için kullanılır ama marmamara zeytin için ayrilanlardan arda kalan cer çöp çürük yağ olur o yüzden Marmara yağı kokar asidi fazladır. Hatay yöresinin yağında çok hile vardır. Tabi hepsinde degil. Bunlar ek bilgi olsun.
Yağa fazla para vermeyin Tariş yağı alın ondan pahalı satana prim yaptırmayın
Bu arada soğuk sıkım yalanına kanmayın soğuk dedikleri 100 derece değil de 95 derecede sikilmasidir. Yoksa artık essekle bura bura kıl çuvalları da zeytin sıkan kalmadı o yüzden soğuk sıkım yalanını yemeyin.