R10 da yeni olmama rağmen birçok iş yaptım bir çok hocama elimden geldiğince yardımcı oldum.
Fakat bazen iyi niyet aptallık olabiliyor.
Ben bu aptallığı yaptım başka kişilerin canı yanmasın diye bu konuyu açıyorum. Normalde şikayet konusu açacaktım ama arkadaşın hesabı kimlik onayı için beklemede ve hakkında şikayet konuları var.
bahsettiğim kişi @ESCYAPIM; ben yaptım siz yapmayın aman diyim sakın diyim iş almayın arkadaştan iş de vermeyin.
İş yaptırılırken iki de bir acele ettirip ama ödeme zamanını geldiğinde oyalayan mesajlara cevap vermeyen hatta telefonlara cevap vermeyen bir kişilik haline dönüşüyor.
Benim buradaki aptallığım ön ödeme almadan iş yapmak oldu fakat ssler dışında dosyaları göndermediğim için de bir kısımda üzgün değilim.
Fakat ailesine muhtaç kalmadan para kazanmaya çalışan bir öğrencinin ekmeğine göz dikmiş olup hakkını yedi bu arkadaş.
BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. UMARIM BU DÜNYADA OLMASADA DİĞER DÜNYADA BU HAK ONUN KARŞISINA ÇIKAR UMARIM.
Ek olarak gerçek adı ŞAxxx TOxxx R10 profilinde başka bir isim var galiba multi olduğunu düşünüyorum onay beklemek yerine banlanması bu forum açısından daha sağlıklı olacaktır.
Eğer ki üslubumda bir sorun sıkıntı olduysa moderatör ve okuyacak olan hocalarımdan özür dilerim.
R10'un d*landırıcısı
2
●812
- 31-12-2022, 23:24:49
- 31-12-2022, 23:26:15Üyeliği durdurulduŞaxxx toxxx hırsız hocam paramı iade etmedi forumda multi üyelikleri var
