Ben iphone 4'ten bu yana iphone kullandım. Arada tabi samsung s3 falan kullanıp amanın bu neymiş diye kaçtığım zamanlar oldu.
İphone kamera ve güvenlik noktasında eline su döktüren bir ürün piyasada yok bu gerçek.
Lakin ben bu sene Mi11T ile xiaomi tarafına geçtim. Şuan android tarafının bana daha uygun olduğunu anlıyorum. Macos ve Windows ikileminde windows tarafını seçen bir insanım. Rahatlık bana daha güzel geliyor.
Güvenlik, arayüz sorunlarını ve kamera olayını şuan çözülse Apple falan kalmaz aslında ama bunu çözmek için yine apple gibi olmaları lazım.
Xiaomiden iPhoneye geçmeyi düşünenlere eksi yönleri
14
●482
- 27-12-2022, 23:57:56
- 28-12-2022, 00:01:06Aynen öyle hocam instagrama tost makinasıyla çekilmiş gibi fotoğraf paylaşmasa android, fena dönüş olur. En kral samsung bile bir ios kalitesinde sosyal medya yüklemesi yapmıyor.orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2022, 00:02:29Modem olarak kullandığım ikinci telefonum iphone 6s bazen ona aktarıyorum oradan paylaşım yapıyorumAliburaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2022, 00:42:00sanirim bu tamamen aliskanlikla alakali iphone 4 - 6 -6s - 7 - 11 seklinde sirayla bu modelleri kullandim. hala 11 kullaniyorum. ikinci bir telefonum daha vardi o da iphone 7 idi ama suya dusup bozulunca uygun olsun diye samsung j7 aldim. samsungu kullanmak o kadar zor geliyor ki anlatamam. wp. da yazi yazarken bile zorlaniyorum. cok basit seyleri bile yapamiyorum. o yuzden iphone su an icin vazgecilmezim.
- 28-12-2022, 15:59:37Üyeliği durdurulduGaribanın dostu fakirin yoldaşı asgari ücretlinin aşkı gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerin sevdasıdır Android işletim sistemli cihazlar.