• 19-12-2022, 07:48:45
    #1
    R10 da hayir yok bende devam ediyorum.
  • 19-12-2022, 07:53:06
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Allah yardımcın olsun kullanma sabret namaz kıl.
  • 19-12-2022, 07:56:16
    #3
    Yıllar önce aynı süreçten geçtim, mesaj attım
  • 19-12-2022, 07:57:00
    #4
    RAbbim yardımcın olsun, ve bunun öncesinde tedavi ol umarım bir daha kullanmazsın
  • 19-12-2022, 07:58:10
    #5
    GZR
    Tek Niyet: Memnuniyet ✅
    Uyarıcı madde kullanımı bir seviyeden sonra irade meselesinden de öteye geçiyor maalesef. Gerçi henüz yeni başlamışsınız sayılır ama tek başınıza bırakamıyorsanız mutlaka bulunduğunuz şehrin ilgili bıraktırma merkezine gidip destek alın. Gerçekten ama gerçekten devletin en kaliteli çalışan merkezlerinden bir tanesi onlar. Sorununuzu anlatırsanız gerekli tedaviyi başlatacaklardır. Zararın neresinden dönerseniz kazancınız olur.

    Umarım tez vakitte burada " Hayatımı yeniden kazandım " diye konu açmak nasip olur.
    Geçmiş olsun.
  • 19-12-2022, 07:58:16
    #6
    Hocam amatem gibi yerlere başvurdunuz mu? Bence mutlaka böyle bir destek alın. Allah yardımcınız olsun umarım hayatınızdan tamamen çıkarırsınız.
  • 19-12-2022, 07:59:25
    #7
    Dostum bir çok madde kullanıcısı ile muhattap olmuş birisi olarak söylüyorum. Bu illetten kurtulmanın yolu bulunduğun madde bağımlısı çevreden uzaklaşmak. Bulunduğunuz mahalleden hatta şehirden dahi uzaklaşın kaçın gidin. Uzaklaşmıyorsanız evden dışarı çıkmayın. İlk zamanlar sizin açınızdan çok zor olacaktır. Madde yoksunluğu arttıkça kafayı yiyecek gibi olacaksınız heyecan stres titreme yaşayacaksınız bunlar gayet normal şeyler ama bu sınavı geçmek istiyorsanız dayanmak zorundasınız. Ailenizden ve size en yakın amatem den yardım almayı unutmayın.
  • 19-12-2022, 08:05:22
    #8
    "Haramda huzur ararsan, huzur sana haram olur" diye güzel bir söz var hocam Allah yardımcın olsun bu bataktan bir an önce kurtulursun inşallah.

    Şöyle bir video var izlersen belki seni de etkileyebilir bu illet ne hale düşürüyor sonunda görmüş olursun


    https://www.youtube.com/watch?v=e_3_UhtwcXs
  • 19-12-2022, 08:07:25
    #9
    Genç arkadaşım yanındayız burada bizimle paylaşmaktan çekinme
    Diber arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum
    Hatta şehir değiştir mumkunse bir sure
    Ve öncelikle bu illete sana sebep olan kz arkadaşını ve onun arkadaşlarını telefonundan sosyal ortamından engelle
    Saglicakla kal