• 18-12-2022, 15:33:45
    #1
    Merhabalar tekrar dan . . .

    Arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihai bir durum vesilesi ile aranıza dönmüş bulunmaktayım, aradan geçen zaman zarfında oluşan durumlar beni bir hayli yıprattı ve de etkiledi, ancak toparlanmam ise o denli yavaş bir duruma vesile oldu.

    Oluşan durumların içerisinde : 'Zihinsel aktiviteler de yıpranma ve de kötü çerçeve de derinlik, fiziksel anlam da yorgunluk, bitkinlik, isteksizlik, halsizlik, eylemsizlik, yaşam enerjisinde düşüşler..' durumların öncesinde başlayan bir tutum olarak ; 'Teyzelerimi' kaybettikten sonra bu tarz durumlara vesile oldu işte. Normal de fazla bu denli bir karaktere sahip değilimdir, ancak aşırı yakın olduğun insanların o denli yok oluşunu izlemek hiç mi hiç iyi değil millet.

    Ancak neyse ne, artık aktifim ve de hazırım, dayanıklı olduğumu düşünüyor ve de bunun oluşumuna zamanla katkı sağlayacağımı biliyor ve de inanıyorum.

    R10'u bir Aile olarak benimsiyor ve de görüyorum keza bu denli olmasa idi R10'a bu denli tekrar dan dahil olmaz ve de doğrudan erişim sağlardım, geri de bıraktığım arkadaşlarıma ve de saygı değer R10 halkına belirli bir düşünceden kaynaklı olarak bu denli bir yazı yazma gereği hissettim ve de durum bu. Geçmişte ve de şimdi ve de gelecekte oluşabilecek ve de hayatıma bir şekil de dahil olabilecek ya da doğrudan olacak olan arkadaşlarıma şimdiden Selamlar.

    ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- ------- -------

    Müşterilerime notlar :

    Arşiv açısında uzun bir süredir güncelleme yapamadım. Gelecek günler de güncellemeler aktif olacaktır. Bilginize...

    WhatsApp üzerinden artık aktif olacağım değerli arkadaşlar! Ayrıca R10 [DM] mesaj her daim etkilidir.


    Ayrıca yeni tayin işler de başarılar dilerim. "Hep birlikte geleceğe ! !"
    Not: R10'da neler kaçırdım? Bilgim yok, göreceğiz . . .
  • 18-12-2022, 15:43:33
    #2
    Hoşgeldiniz.
  • 18-12-2022, 15:53:16
    #3
    Hoşgeldiniz Hocam
  • 18-12-2022, 15:54:50
    #4
    canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tekrardan hoşgeldiniz.
    Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hoşgeldiniz.
    KadiRJN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hoşgeldiniz Hocam
    Eksik olmayın değerli arkadaşlar, hoş buldum.
  • 18-12-2022, 16:15:26
    #5
    Tekrardan hoşgeldiniz.
  • 18-12-2022, 16:22:14
    #6
    Tekrardan hoşgeldiniz canım hocam. Forumun benim açısından en değerli kişilerindensiniz. Başınız sağolsun umarım daha güzel günlerde daha güzel projelerle yeni başarılarınız daim olur.
  • 18-12-2022, 16:39:51
    #7
    Başınız sağolsun hocam.
  • 18-12-2022, 16:42:10
    #8
    birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tekrardan hoşgeldiniz.
    Hoş buldum hocam.

    onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tekrardan hoşgeldiniz canım hocam. Forumun benim açısından en değerli kişilerindensiniz. Başınız sağolsun umarım daha güzel günlerde daha güzel projelerle yeni başarılarınız daim olur.
    Eksik olmayın hocam, aynı şekil de ve de tutum da beraberiz.

    Bruskfatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başınız sağolsun hocam.
    Çok sağ olun hocam.
  • 18-12-2022, 17:05:34
    #9
    Basın sağolsun tekrardan, seni buralarda görmek güzel
    Hoş geldin