Hayırlı geceler hepinize.
Bugün eski bir arkadaşımla karşılaştım nereden baksanız 8-9 senelik biriydi. Sürekli twitch'de beraber yayınlar yapar oyunlar oynardık sonra askere gitti ve aramız bir süre açıldı. Dün öğrendim ki twitch'de kendine yer edinmiş ve yayınları epey izlenmeye başlamış, İnstagram'dan takip ettim mesajlar attım hep görüldü attı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi birlikte hafta sonları sürekli farklı şehirlere gider orada kalır dönerdik şimdiler de ise beni tınlamıyor bile neden böyleler insan neden eski bile olsa arkadaşını gördüğünde umursamaz ki anlamıyorum.
Bu insanlar neden böyle
16
●732
- 14-12-2022, 01:14:06Üyeliği durdurulduAskerdeyken aramadiysan sormadiysan olabilir
Bende arkadaÅŸlarımla irtibatı kestim ama Twitch yayıncısı deÄŸilim 😁😁
Askerde düşünmek için baya zamanın oluyo ve herşey orda oturuyor neredeyse o yüzden arkadaşınızı suclamayiniz istemiyordur arkadaş bunun yayıncılıkla vs alakası yoktur. - 14-12-2022, 01:15:05Ne alakası var hocam. İsterse Twitch'in en tepesinde olsun yaşanan bir arkadaşlık vardı onun hatırına yazmıştım, eğer bir çıkar ilişkim olsaydı emin olun bu arkadaş yerine bir şarkıcının kardeşiyle takılırken sürekli şarkıcıyla görüşmek konserlerine gitmek isterdim ama konserlere bile giderken kendim bir şekilde para bulup hiç ondan beni götürmesini istemeden konserlere gidiyorum.esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-12-2022, 01:15:52Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hocam sonradan görme olmadığınız için garip geliyor size bu durum, karakteri bozuk lakin bunu şimdiye kadar size hissettirmeyen gizli kişilikler hayatınızda yer alabilir melek görünümlü şeytan her zaman aramızda oluyor malesef , sonradan görme olduğu için o şahıs para kazanınca da sizi tanımıyor olmuş oldu
benim cebimde param varsa dostum çok
benim cebimde param yoksa dostum yok Allah'tan baÅŸka .
arkadaşlarımızı dostlarımızı iyi secemiyoruz malesef ancak ben doğup büyüdüğüm istanbuldan 6 senedir uzakta aynı mahallede beraber büyüyüp aynı okulu beraber okuduğum bazı arkadaşlarımın soy ismini bile hatırlamaz oldum evlendikten sonra tek dostum işim evim ve oğlum oldu ,en güzeli de bu biliyor musun?
ne başın belada ne sıkıntın var
kafam çok rahat hiç bir dost veya arkadaş dediğim kimseyi aramıyorum şuan yaşadığım şehir ankara, ankara da bile 1 arkadaşım yok hayatımda en büyük kazığı dost dediklerimden yedim gerçi herkes aynısını yaşamıştır (kalbi temiz olanlar) bu dünyada böyledir, acımasızdır ancak unutmuşlar korkak olduklarını çünkü hayat bizi sever hayat cesurları sever
- 14-12-2022, 01:23:20İnsanlar her zaman ve her koşul altında değişir efendim. Sorun şu sabit kalanda sıkıntı vardır asıl. Fikirleri, felsefeleri, duyguları veya görüşleri değişir, sizin bir kişiye sabit kaldıysa; bu ona olan saygınızdan olabilir. Fakat bunun cevabını hayat bazen tokat gibi cevap verebilir insana.
- 14-12-2022, 02:05:00O da ne ki? En az 4 senelik çok samimi olduğum, beraber yeyip içtiğim arkadaşım ameliyat oldu ayın 2'sinde olmalı. O da önceden takılan platini çıkarmışlar. Yanına gidemedim, evlendiği için ev adresini istedim ziyaret amacıyla, dönüş bile yapmadı. İnanın ki hayatta kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Mesaj da atsa arasa da s..me değil artık. Birçok kez böyle yaptı. Bu da bardağı taşıran nokta oldu. Şu hayatta ailen dışında değer verilecek 1 kişi tanıyamadım.
Lise 2 ve 3'de sıra arkadaşımla lise bittikten sonra bile görüştüm, bağlantı koparmamaya çalıştım o istemediğini belli etse de. Ateşe oldu derken diplomatlığa gidiyor ya da ne oldu şu an bilmiyorum. Onda da bardağı taşıran nokta oldu, salladım. Millete değer verince gtü kalkıyor bir daha inmiyor. Geçmişe bakıyorum, yaw arkadaş benim verdiğim ilgiyi, sevgiyi, değeri annem, kardeşlerim dışında bana kimse vermemiş.
Farklı ortam ve insanlar görünce değişen insanlardan uzak duracaksın. - 14-12-2022, 03:29:46Üyeliği durdurulduÇıkarcı hisettim sizi.BoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kafam çok rahat hiç bir dost veya arkadaş dediğim kimseyi aramıyorum şuan yaşadığım şehir ankara, ankara da bile 1 arkadaşım yok hayatımda en büyük kazığı dost dediklerimden yedim gerçi herkes aynısını yaşamıştır (kalbi temiz olanlar) bu dünyada böyledir, acımasızdır ancak unutmuşlar korkak olduklarını çünkü hayat bizi sever hayat cesurları sever