muhammedmeric adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
muhammedmeric adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Selamlar,
Burada bir ikilem var.
İlk mesajınızda '' daha önce hiç görmediğim bir logo'' diyorsunuz.
İkinci mesajınızda '' kullanmadıkları bir logoyu şimdi renklendirip kullanmaya başladılar'' diyorsunuz.
Burası benim aklıma takılır. Tutarsızlık ve detaylar doğru sonucu getirir.
Bunun yanı sıra henüz dava açılmış, en azından öyle söylüyorsunuz. Dava karara bağlandı mı ? Sizden bilgi/savunma alınıp davaya eklendi mi ? Uzlaşma konusu görüşüldü mü ? Uzlaşma konusu görüşüldü de siz de şirketle uzlaşamadınız da, sonuca bağlanan dava da şirket haklı oldu da, her şeyinizi kaybettinizde o yüzden mi
''dediğiniz gibi hocam elimden geldiğince uğraşacağımda işte giden zaman adaletsizlik ile insana daha koyuyor'' yazdınız.
Ortada fol yok yumurta yok, vah adaletsizlik insana çok koyuyor, vah kaybettim bittim, benim logomu çaldılar diyorsunuz.
Ne bir dava kaybedilmiş ne de bu logoyu gerçekten onlardan mı aldınız yoksa hiç görmediniz mi belli değil çünkü kendi kendinizi iki mesajınızda yanlış çıkartmışsınız.
Birinde hiç görmedim bu logoyu diyip, diğer mesajınızda '' kullanmadıkları logoydu , şimdi renklendirdiler '' diyorsunuz.
Çözülür elbette bakalım