Selamlar,
Burada bir ikilem var.
İlk mesajınızda '' daha önce hiç görmediğim bir logo'' diyorsunuz.
İkinci mesajınızda '' kullanmadıkları bir logoyu şimdi renklendirip kullanmaya başladılar'' diyorsunuz.
Burası benim aklıma takılır. Tutarsızlık ve detaylar doğru sonucu getirir.
Bunun yanı sıra henüz dava açılmış, en azından öyle söylüyorsunuz. Dava karara bağlandı mı ? Sizden bilgi/savunma alınıp davaya eklendi mi ? Uzlaşma konusu görüşüldü mü ? Uzlaşma konusu görüşüldü de siz de şirketle uzlaşamadınız da, sonuca bağlanan dava da şirket haklı oldu da o yüzden mi
''dediğiniz gibi hocam elimden geldiğince uğraşacağımda işte giden zaman adaletsizlik ile insana daha koyuyor'' yazdınız.
Ortada fol yok yumurta yok, vah adaletsizlik insana çok koyuyor, vah kaybettim bittim, benim logomu çaldılar diyorsunuz.
Ne bir dava kaybedilmiş ne de bu logoyu gerçekten onlardan mı aldınız yoksa hiç görmediniz mi belli değil çünkü kendi kendinizi iki mesajınızda yanlış çıkartmışsınız.
Birinde hiç görmedim bu logoyu diyip, diğer mesajınızda '' kullanmadıkları logoydu , şimdi renklendirdiler '' diyorsunuz.
Çözülür elbette bakalım
hocam şirketin kendine ait logosunun içine benim başvuru yaptığım kelimeleri benim renk ve yazı fontum ile yazıp daha önce kullanmadıkları hali ile dava açmışlar yazım yalnışı için kusura bakmayın ah vah dememin sebebi başıma birkez daha böyle olayın kelmesi tabiki herşeyi burda yazamıyoruz ama onca emek dakikalar içinde boşa gidebiliyor üzüldüğüm kızdığım nokta tam olarak burası biraz benim gözümden bakın zamanımı paramı aklımı yatırdığım işte sonradan büyük birisi çıkıp dur daha bu işi yapamazsın diyor ve büyük olduğu için herşeyimi alıp götürebiliyor ki örneklerini defalarca kez gördüm yaşadım kısaca sözün özü umarım herşey doğruya yönelik olur belkjide ben yalnışım bilinmez karar mecr,leri belli edecek.Yorumlarınız için teşekkür ederim saygılarç dileri.