• 03-12-2022, 15:57:34
    #19
    ************** yöntemi
  • 03-12-2022, 16:03:32
    #20
    D--land-rici bunlar sakın inanmayın.
    Güncelleme: aynı şekilde geçen ay banada bir SMS geldi. Aktif olan ve çalışmakta olan bir hukuk bürosunun ve avukatın adını kullandılar. Üstlerine gidince telefondaki şahısla tartıştık ve uğraşamam seninle diyip telefonu kapattı. Beni arayanların elinde mail adresim, ev adresim ve telefon numaram vardı. Mail adresi eski ve genelde sadece oyun alışverişi yaparken ya dabe ticaret sitelerine üye olurken reklam maili gelsin diye verdiğim bir mail adresim. Tahminime göre malûm yemek sitesinin çalınan verilerinden olabilir çünkü SMS nin geldiği arkadaşlarımla ortak tek site burası. Önce hukuk bürosunun web sitesinden avukata ulaştım zaten şikayetçi olduklarını ve inanamamı söylediler. Daha sonra polisi aradım ve bilgi aldım. Polis tarafından da doğruladım.
    Aynı şekilde bir arkadaşıma da bir hukuk bürosu ismi vererek banka hesabının yasadışı sitelerde paravan olarak kullanıldığını inceleme için telefona gelen mobil bankacılık kodunu vermesini söylemişler, arkadan telsiz sesi bile yapmışlar. (Prodüksiyon desen var ...) İnanmayın arkadaşlar.
  • 03-12-2022, 16:04:20
    #21
    Platin üye
    Avukatlık mesleği yakında biter bu gidişle, hizmetten çok mağduriyet olmaya başladı.
  • 03-12-2022, 16:42:13
    #22
    Üyeliği durduruldu
    telefonu arayıp hem mehtap çelik hem de özlem çiçeğe sövebildiğiniz kadar sövün diye teşvik ediyorlar. başka birşey yok.
  • 04-12-2022, 14:16:33
    #23
    Ben de şuna takıldım mesajda.

    "üsülüne"