• 23-11-2022, 22:44:33
    #1
    Merhabalar değerli arkadaşlar, Elon Musk mavi tik onayını ücretli hale getirdi. Parodi/taklit gibi hesapların ücretiyle mavi tik almasından sonra resmi kurumları zarara uğrattığından 29 Kasım’da yeni bir düzenleme uygulayacağını ve tekrardan hayata geçireceğini duyurdu. Şimdi sorum şu,

    1- Daha önceden Twitter tarafından manuel onaylananlar da her ay ödeme yapacaklar mı?

    2- Kamu tarafından bilinen, ünlü kişiler, kurumlar artık sadece Twitter Blue alarak mı onaylanacaklar? Ki bence bu çok saçma olur bence bir başvuru zemini hazırlamalılar.
  • 23-11-2022, 22:46:23
    #2
    1- Hayır
    2- Blue abonelerinin tiki ile normal tikli olanlarınki ayırt edilebilir olacak. Birisi mavi diğeri beyaz olacak sanırım.
  • 23-11-2022, 22:49:26
    #3
    1- hayır ödeme yapmayacaklar zaten mavi tike tıkladığınızda twitter tarafından mı onaylandığı, yoksa ücretli olarak mı onaylandığı ibaresi mevcut.

    2- hayır, yine eskiden nasılsa o şekilde onaylanabilecekler. ücretli mavi tik ile ünlü kişilerin, kurumların vs onayı tamamen ayrı şeyler.
  • 23-11-2022, 22:49:53
    #4
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1- Hayır
    2- Blue abonelerinin tiki ile normal tikli olanlarınki ayırt edilebilir olacak. Birisi mavi diğeri beyaz olacak sanırım.
    2. Cevabınızla ilgili resmi açıklamayı okudum aynı mavi tik kalacak ama örneğin Man Utd Twitter hesabının hemen altında “Resmi” etiketi görünecek şu anda da böyle kontrol edebilirsiniz. İlk sorumla ilgili resmi bir cevap göremedim o yüzden belki kaçırmışımdır diye buraya sormak istedim.