• 14-11-2022, 22:35:29
    #10
    ozgur_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaliteli değil bence, insanlar birbirine karşı çok artisleniyor ve kaba davranıyor eski konularda. Saçma bir kabalık mevcut özellikle eski üyeler yeni üyeleri konularda resmen dövüyor
    Maalesef onlar hala var aramizda kisileri kucumsemeyi sevip herkesi kendinden dusuk gören bazi sahsiyetler maalesef ki hala var . Buda doganin kanunu illa birileri olacak .
  • 14-11-2022, 22:39:17
    #11
    Selamlar, eskiye oranla yardımseverlik konularında azalma olsa da, R10 çok kıymetli bir platform. Değerini bilmek gerekiyor.
  • 14-11-2022, 22:40:07
    #12
    bu forumda hala yardimsever iyi insan Iyi sayıda var diyebilirim bana çok iyilikleri olanlar oldu
  • 15-11-2022, 01:05:01
    #13
    Python Coder
    Yardımlaşmanın azalma sebebi kişilerin anlayışsız olmasından kaynaklanıyor bence.
    Python ile ilgili bir konu açılmış , yardımcı olmak için konu altına yazıyorum. Sonrasında konu sahibi bana özel mesaj gönderiyor , beni arıyor , sürekli en basit soruyu bile soruyor. İnternette araştırıp 5 dakikada bulabileceği şeyi gelip bana soruyor.
    Bu durumu inanın 1-2 kez değil defalarca yaşadığım için bilgim olsa dahi bu tür konulara yorum yapmamayı tercih ediyorum.