• 18-12-2022, 19:24:34
    #19
    AzraeList adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dreame D10 Plus ile Roborock S7 arasında kaldım. Ne önerirsiniz?
    Selamlar, apayrı 2 dünya birisi istasyonuyla öne çıkıyor diğeri titreşimli mopuyla... Hangisine ihtiyacınız varsa onu tercih edebilirsiniz ikisi de gayet iyi robotlar.
  • 18-12-2022, 19:29:48
    #20
    wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.mi.com/tr/product/mi-rob...m-mop-2-ultra/

    Bu ürünü kullanıyorum o kadar çok memnunum ki keşke daha önce alsaydık diyoruz.

    Emiş gücü 4000 ve diğer modellerde bu emiş gücü yok. Emiş gücü önemli bir konu.
    Hocam selamlar, Emiş gücü önemli tabiki ama max modu değil standart modu önemli. Misal Max modu 10K Pa olan bir robotun standart modu 1500 Pa bir diğer robotunda Max modu 3300 Pa ama standart modu 2000 Pa, benim tercihim 3300 Pa olan olur çünkü robotları uzun süre max modda kullanamazsınız fan arızalanır önemli olan standart modundaki değeridir ayrıca kağıt üstü 3000-5000-8000 ile de olmuyor bu işler emiş ağzı yapısı, fan motorunun konumu birçok etken ile emiş gücü verimi değişir. Bu arada robotunuz efsanelerdendir, güzel tercih. Güle güle kullanın.
  • 27-12-2022, 20:11:27
    #21
    Hocam işe ve okula giden aile bireylerinin olduğu ev için em boşken silip süpürecek iş yükünü hafifletecek süpürge bakıyoruz. S7’ ye baktık biraz pahalı. Farkı halıya geldiğinde mop kaldırma özelliğiymiş. Yani pazar günleri detaylı temizlik yapıp hafta içi robotla halledilecek olsa yeter.
    Bütçemiz belirsiz. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Ama işimize de yaramalı. Bu arada evde hayvan yok. Genel toz, akşamki yemek kırıntıları vs temizlenecek
  • 11-01-2023, 11:10:06
    #22
    Bende uzun zamandır bir ofise bir eve böyle bir şey almak istiyorum. Öncelikle ev için ortalama 100 m2lik net alanı olan 3+1 ve 2 küçük çocuğun olduğu bir ev için ortalama bir temizlik yapacak cihaz arayışım var. Bunun hem süpüreni hem sileni oluyormuş sanırım. O kadar çok okudumki kafam şuan allak bullak oldu. Bizi zorlamayacak kendi işini kendi yapacak bir cihaz lazım kısacası.

    Ofis içinde aynı durum geçerli arada gezzin kendisi temizlesin ama yerler seramik olduğu için eğer silme modu işe yarayorsa bunu deneyebilirim. Ama burda şöyle bir sorun var masa altlarında ve arka taraflarında kablolar var yerlerde. Bu cihaz için sorun teşkil edermi?

    Değerli Önerilerinizi bekliyorum.