Burada belki de birçok kişinin tanıdığı biriyle ticaret gerçekleştirdim. Kendisiyle bir ay çalıştık. Bir ay boyunca standart haber girmemi istedi. İstediğini yaptım. Ödemeye gelince oo çokmuş ya sonlandıralım yazmaya dedi (bir insan nasıl aylık ödeyeceği tutarı iş vermeden hesaplamaz aklım almıyor) neyse tamam dedik.
Bir takım sorunlar yaşadığını söyledi. 1 haftadır ödeme bekliyorum. 2 günde bir ne zaman yazsam bir sakin olur musunuz ödemeniz yapılacak bir yere kaçmıyoruz vs. Diyor.
Kardeşim bana bir tarih vermişsin ben tüm ödemelerimi ona göre ayarlamışım. Kira bekliyor faturalar bekliyor. Adam diyor ki sakin olur musunuz paniklemeniz hiç hoşuma gitmedi 😂😂 benim de parayı yatırmaman hoşuma gitmedi.
Bugün ufak bir ameliyat geçirdim. Kaç gündür de parayı isterken belirtiyorum ameliyat olacağım diye. Hala diyor ki niye bu kadar paniklediniz 😂😂 Operasyondan çıkalı 1 saat oldu ben gelmeyen para peşinde koşuyorum yani bana yazık değil mi insaf yok resmen. Yani bu alıcılar hep haklı satıcalar paso beklesin. Kendi sorun yaşıyor diye bana bir haftadır yaşatmadığı sorun kalmadı.
Para ödemeye gelince olayı lastik gibi uzatan alıcı!
38
●3.018
- 31-10-2022, 15:59:17
- 31-10-2022, 16:00:42son bir süre verin eğer hala parayı vermez ise burada şikayet konusu açın.busesenyurek bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 31-10-2022, 16:01:11Geçmiş olsun,
Alıcının da diyecekleri vardır mutlakabusesenyurek bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 31-10-2022, 16:01:47Bugün de yatırmazsa direk şikayet konusu açacağım hocam. Böyle iyi niyetle yaklaşınca suistimal ediliyor. Oysa ki iş için ricalarda bulunulduğunda yapmazsak büyük sıkıntı.ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-10-2022, 16:03:28Teşekkür ederim. İlla ki vardır hocam diyecek bir şey yok ona. Ancak bir haftadır her detayla ne kadar paraya ihtiyacım olduğunu söylememe rağmen hala neden bu kadar panikliyorsunuz diye sormasına anlam veremiyorum.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum.ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle