hocam yapmayın ya. işin hazır, şartların güzel, hatta Türkiyeden daha güzel ama gitmiyorsun. yapma hocam. yapma.
6 Yaşında okula başlamış bir kızım, hayatımda bir kadın, kurulu bir işim dükkanım ve burada sevdiğim insanlar var.
Benim hayattan alabileceğim maddi ve manevi herşeyi verdi çok şükür Allah, 41 yaşındayım, kız biraz büyüsün ortaokulda bitince artık Fethiye yada İzmir'e geçiş yapacağım, her iki il de de arsa aldım.
Yani şurada İstanbul'da kalacağım son 7-8 senem kaldı, işim uzaktanda yapmaya müsait, aylık 60 kazanmam da 20 kazanırım küçülttüğümde (ki sanırım üstü olur yine).
KKTC dışında ben çifte vatandaşım AB ye 90-120 gün arası (İngiltere hariç) vizesiz gidebiliyorum, oturum almaya veya çalışmaya engel bir durumum da yok.
Siz gençseniz 30 altı arkadaşlara söylüyorum durmayın gidin deneyin, bakın uğraşın olmadı gelip tekrar burada denersiniz ama dediğim gibi ben hayattan istediğim herşeyi aldım artık.
Porsche de sahip oldum bindim denedim, Mercedes te bindim denedim, heves ettim 1-2 kez Ferrari de kiraladım bindim denedim, yurtdşında bir çok ülkeye iş ve tatil amaçlı gittim gördüm.
Madden bakıyorsunuz siz sanırım konuya benim maddi bir beklentim kalmadı, daha bir kaç ay önce BMW 730Ld satıp doblo aldım arkasına kamp sandalyesi çadır ocak mutfak malzemesi hamak vs koydum o bile keyif veriyor.
Bundan sonrası için ölsem gözümün arkada kalacağı tek şey kızımın büyümesini görememek ve yanında kalamamış olmak olur.
Bu yüzden değil KKTC Amerika çağırsa 10 milyon 100 milyon dolar verse gel ne istiyorsan vereceğiz dese yine kalkıp gitmem, kızım herşeyden herkesten çok daha önemli.
Dün 25 Ekimde 6 yaşına girdi, ne ara 6 oldu ne ara büyüdü anlamadım bile öyle hızlı geçmiş zaman, şu andan sonra macera için kaybedeceğim zamanım yok.