• 30-09-2022, 19:16:06
    #10
    GianC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ödeme altyapısı yok, sadece 3d var
    3D ödeme onayı için size kod içeren SMS gelmiştir. O SMS içeriğini iletir misiniz konu altına.

    EDIT: jblstore.com .tr adında bir site daha mevcut aynı telefon numarası ekli olan dikkat edin.
  • 30-09-2022, 19:17:52
    #11
    Venain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3D ödeme onayı için size kod içeren SMS gelmiştir. O SMS içeriğini iletir misiniz konu altına.

    EDIT: jblstore.com .tr adında bir site daha mevcut aynı telefon numarası ekli olan dikkat edin.
    PARAM/WWW.APPLETURKIYE yazıyor
  • 30-09-2022, 19:18:46
    #12
    GianC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PARAM/WWW.APPLETURKIYE yazıyor
    Ödeme aracısı https://param.com.tr/home

    PARAM ile iletişime geçiniz.
  • 30-09-2022, 19:22:41
    #13
    Geçmiş olsun. Bankanızdan harcamam itirazı oluşturun. ödeme sistemi param.com.tr üzerinden alınmış sanırım. https://param.com.tr/bize-ulasin şikayet edin
  • 30-09-2022, 19:39:12
    #14
    Hocam bankadan harcama itirazı oluşturunca kesinlikle geri adım atmayın. Bu parayı geri alabilirsiniz. Param'a da arkadaşların dediği gibi yazın ve olayın üstüne gidin. Yok öyle ne olduğu belirsiz internet sitelerine altyapı verip sorumluluktan kaçmak.
  • 30-09-2022, 20:05:08
    #15
    hocam adamlar yenı almıslar ama 2027 ye kadar almıslar bıde adamlar pos almıslar herseylerı var bılgılerı ıle bence konusun kendılerı ıle
  • 30-09-2022, 20:07:41
    #16
    yusuf islam bayazıt mış çekim yapan kişi paramdan öğrendim
  • 30-09-2022, 20:28:14
    #17
    GianC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, daha 10 15 dakika olmuyor miturkiye.com.tr üzerinden 600 tlye powerbank siparişi verdim. Teslimat bilgilerini vs. girdim sonra ödeme ekranında kartımı girdim. 3D Secure ekranına attı, sms geldi onayladım. Dolandırıldığımı bana mail gelmediği an anladım. Sonrasında whois üzerinden sorgu attım ve 2022 de kaydedildiğini öğrendim onun ardından şikayet var da zaten birinin dolandırıldığını öğrendim. Ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olun.

    jblstore.com.tr adresinde de aynı destek telefon numarası var dikkatli olun

    paramdan öğrendiğim son habere göre çekim yapan kişinin ismi yusuf islam bayazıt
    Merhaba

    Web sitelerinde yer alan bilgiler geçerli. Başkasına ait verilerde kullanılmış olabilir ama ödeme kuruluşları hesap sahibi adına olmayan başka bir iban numarasına para transfer işlemi yapmaz.

    Vergi Kimlik No: 1510550435
    Unvan: YUSUF İSLAM BAYAZIT
    Vergi Dairesi: OSMANGAZİ VERGİ DAİRESİ
    Faaliyet Durumu: FAAL
  • 30-09-2022, 20:36:41
    #18
    SecunityBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siteyi inceledim pos alabildiklerine göre *********** değiller ama orjinal ürün mü gönderirler sahte mi orası bilinmez
    O işler de çok kolay her türlü pos alırlar.