Merhabalar, mini akvaryum almak istiyorum. 2 balık alacağım bana arkadaş olsunlar diye fakat pek bilgim yok ne tür balık alsam sadece böyle enteresan balıklar ilgimi çekiyor yani japon balığı gibi sade düşünmüyorum.
Betta balığı tek yaşar hocam ve sahibini tanır, benim vardı odaya her girdiğimde hareketlenirdi fır fır dönerdi akvaryumun içinde. En son kız arkadaşıma birskmistim şehir dışına giderken , geldiğimde ölmüştü 😢 hassas balıktır suyun sıcaklığından bile hemen etkilenir. Ama görüntüsü çok hoş. Akrobatik hareketler de yapıyordu akvaryumdan dışarı fırlamak gibi ama sonunda o hareketlerle öldü.
Hocam şu linke bir göz atabilir misiniz?
Benim evde beslediğim, çok dayanıklı ve neon renkleri ile fala ilgi çeken bir tür bu balıklar. Şiddetle tavsiye ediyorum. https://patigen.com/transgenetik-tetra/