Arkadaşlar merhaba;
Bireysel olarak geliştirici hesapları almayı biliyorum. Neticede 25 dolar ve 100 dolar ödeyerek sahip olabiliyoruz ancak; kurumsal bir yere bu geliştirici hesapları nasıl alabiliriz? Yani kurumun uygulamaları şu an geliştiriliyor. Kurum kendi adına geliştirici hesapları oluşturmak istiyor. (Android ve iOS) tarafı. Faturalandırma ve kayıt süreci,ödeme süreci nasıl oluyor? Bilgisi olan var mıdır?
Android ve iOS Geliştiricİ Hesabı Alma (Kurumsal) ??
3
●154
- 20-09-2022, 22:53:35DUNS numarasıydı galiba onu alıyorsunuz ve kurumsal hesap olarak hesaplarınızı açıyorsunuz. Google'da herşey online olarak iletiliyor firma bilgileri duns numaraları vb. Apple'da ise kısmen online başvuru yapılıyor ödeme ekranına gelmeden önce telefonla görüşmek istiyorlar girdiğiniz bilgileri doğruluyorsunuz telefonda o kadar. Daha sonra mailinize gelen linkle ödeme ekranına geçip ödemeyi sağladıktan 1-2 iş günü sonrası hesap onaylanıyor.
- 20-09-2022, 23:14:06Bu numarayı almadan normal kayıt aşamasında "kurumsal" hesap kısmını seçsek olmuyor mu?ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-09-2022, 23:59:29Apple ilk adımda DUNS numarasını istiyordu. Google'da ama dediğiniz şekilde oluyor.siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle