• 11-09-2022, 18:01:36
    #55
    Sinnerman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ufak bilginiz olsa açık hava konserlerinin konut alanlarına nispeten uzak yerlerde olduğunu bilirsiniz Ek olarak birileri mutlu olacak diye diğer herkesin huzuru bozulamaz. Avrupa ülkelerinde konvoy ve bu tür şeyler suç unsurudur. Çünkü hak ihlali vardır. Beğenmediyseniz köyünüze dönebilirsiniz. Büyükşehirlere uygun adetler değil çünkü bunlar.
    Ogünki konser armada alışveriş merkezindeydi yakınındada bir çok otel mevcut insanlar otele uyumak için gidiyorlar bu kadar düşüncesizmisin?
    O zaman şöyle diyeyim şehir çocuğu derslerine güzel çalış üniversiteni sağlam bir puanla bitir ve avrupa ülkesine yerleş. Bu ülkede hergün binlerce hak ihlali olmaktadır. Sıra insanların düğününe gelesiye kadar çok fazla unsur var.
  • 11-09-2022, 18:46:55
    #56
    TurkishMethods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ülkece yeterince derdimiz yokmuş gibi sizin küçük sorunlara değinmez gerçekten komik bence Fena duyar için açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.
    Ben de sizin insanların düşüncelerini dahi hoş görmemenizden iletişim kurulmayacak biri olarak görüyorum. Sevgiyle kalın
  • 11-09-2022, 19:02:19
    #57
    çok ilginç ya, biz de çok garip bi’ mukavemet ve karşı çıkma var. Rahatsızlık verildiği aşikar olan bir şeyin bile savunması yapılabildiğine şaşırıyorum. Yorumların bir kısmında deniliyor ki en mutlu günü olsun o kadar. Arkadaşım rahatsızlık veriyor işte çok basit. Sokakta caddede rahatsız olunuyor. niye basıyorsun. Evlenebilirsin, en mutlu günün olabilir. Saygım sonsuz, en güzel mutluluklar seninle olsun. Ama rahatsızlık vermeden git güzel gününe
  • 11-09-2022, 19:07:24
    #58
    erolckmk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de sizin insanların düşüncelerini dahi hoş görmemenizden iletişim kurulmayacak biri olarak görüyorum. Sevgiyle kalın
    Burda sizin görüşünüze cevap yazdım görüşümü beğenmediyseniz/kaldıracak seviyede değilseniz siz bilirsiniz.
  • 11-09-2022, 19:08:00
    #59
    Şimdi bazı yorumlara bakıyorum " en mutlu günleri, saygı duyun ".
    Ben işlek bir cadde üzerinde oturuyorum. Günde en az 5 sünnet koonvoyu, 3 düğün koonvoyu, 1 - 2 çeyiz koonvoyu duyuyorum. Son ses müzikler, egsoz bağırtmalar ve kornalar. Zorunda mıyım ben rahatsız olmaya? Her geçene mutlu olacak olsam, gülmekten evde oturamam.
    Yurt dışında yapsanıza bu hareketleri? Ama yoook, iş medeniyetleşmeye geldiğinde batıya özeniriz, egoist ve kimseyi düşünmeyen tavırlarımızda da biz böyleyiz deriz.
    Zaten bu düşünce yapısından dolayı bizden bir halt olmuyor ve olmayacak. Çünkü işimize geldiği gibi yaşıyoruz.
  • 11-09-2022, 19:09:41
    #60
    Üyeliği durduruldu
    hocam evin önünden her gün 2 3 tane düğün arabası geçiyor, okadar çok kornaya basıyorlar ki cam titriyor
  • 12-09-2022, 03:53:07
    #61
    hiç bir dagmat gelin Konvoyda kornaya çok basın demez burada damatla dügün sahibinin. sucu bile yok. normalde korna basmak suc suc oldugunu bile bile basıyorlar. zaten dügün sahibi kornaya basmayın bile dese birileri illaki basar. basmayı bırak silah kulananlar bile var bu suç suç oldugunu bile bile yapıyorlar. bu insanlar. kanunları dinlemiyolar. insanlarımı dinleyecekler.
  • 12-09-2022, 12:27:14
    #62
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Aramızda özgürlükleri çok yanlış anlayan insanlar var.