• 08-09-2022, 18:21:33
    #1
    Bugün öğrenim harcı yatırmak için halkbankasına gittim tutarı yatırırken atm parama el koydu. Müşteri hizmetlerini aradığımda atm'nin inceleneceğini kamera kayıtlarına vs bakılması gerektiğini söyledirler. kaç gün sürer dediğimde gün veremiyoruz belli olmaz dediler. Aklıma bundan 3 sene öncesi geldi. Sağlık sorunlarım nedeniyle harç parasını yatırma işlemi son güne kalmıştı ve harç parası cebimdeki son paraydı. O gün böyle bir sorun yaşamış olsaydım bir dönemime mal olacaktı. Her türlü para almaya gelince işlerini mükemmel yapan bankalar. Maalesef bir sorunda veya vermeye gelince işi sündürmeyi çok seviyorlar.
  • 08-09-2022, 18:29:37
    #2
    Webden yatırılmıyor mu? Halen daha atm'den getir götür yaptırılması bana epey saçma geliyor.
  • 08-09-2022, 18:29:48
    #3
    geçmiş olsun hocam çok sıkıntılı bir durum gerçekten umarım kimsenin başına gelmez
  • 08-09-2022, 18:31:57
    #4
    Aynısı birkaç ay önce para yaptırırken iş bankası atmsinde başıma geldi. Parayı yatırırken atm bozuldu. İnceleme yapılacak falan dediler. 1 - 2 gün sonra para hesabıma geldi. Tahmin ediyorum ki sorunu hemen çözerler.

    Bu tür işler için mobil bankacılık kullanmak lazım.
  • 08-09-2022, 18:33:28
    #5
    onurturali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynısı birkaç ay önce para yaptırırken iş bankası atmsinde başıma geldi. Parayı yatırırken atm bozuldu. İnceleme yapılacak falan dediler. 1 - 2 gün sonra para hesabıma geldi. Tahmin ediyorum ki sorunu hemen çözerler.

    Bu tür işler için mobil bankacılık kullanmak lazım.
    halkbankası hesabım olmadığı için atm kullanmak zorunda kaldım.
  • 08-09-2022, 18:39:09
    #6
    TASARIM AJANSI
    müşteri ödemeyi 2 gün geç yapsa hemen faiz yazarlar kendilerine gelince keyifler rahat
  • 08-09-2022, 19:37:21
    #7
    Harç yatırırken böyle bir durum olsa belki sizin için bir istisna yapabilirlerdi. Ama tabii harç yatırma işlemi olarak yaparsanız.