Cloudflare Nasıl Kurulur?
8
●254
- 08-09-2022, 11:50:03Hocam kayıt olun, alan adını ücretsiz pakete ekleyin, size verdiği iki dns adresini mevcut dns adresleriniz ile değiştirin, bu kadar.
- 08-09-2022, 11:53:17Merhaba lviii,lviii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://dash.cloudflare.com/sign-up adresinden kayıt olup, ikinci aşamada alan adınızı kutuya girip devam edin, alan adınızın hosting dns verileri çekilecektir. Daha sonra 0 free ücretsiz olan paketten devam ederek aşamaları tamamlayın. Son aşamada ise size ns adresleri verecek, o ns adreslerini alan adınızın panelinden ns adres güncelleme alanından güncelleyin.
İyi çalışmalar. - 08-09-2022, 12:03:15hocam mevcut dnsleri silmemi istiyor? Nerede barınacak verilerim ve siteCliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-09-2022, 12:10:131- https://dash.cloudflare.com/sign-up buradan kayıt oluyorsunuz domain adresinizi falan yazıyorsunuz.
2- DNS kısmından Hostinginiz üzerindeki DNS kayıtlarını çekecek özellikle hosting ip adresini çekmezse çalışmaz.
3- Size verdiği NS adresini Domain panelinizden güncellemeniz gerekecek.
2. adımda host ip adresini almazsa A kaydı oluşturun Name: siteadresiniz.com Content: Hosting ip adresiniz (Host paneline girince sağda yazıyor) - 08-09-2022, 12:11:01Merhaba lviii,lviii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cloudflare alan adınız ile hosting hizmetinizden dns verilerini otomatik çeker. Birşey silmenizi istemez. Eğer dns verilerini çekemiyor ise manuel ekleyebilirsiniz.
Manuel ekleme örneği; https://prnt.sc/ONRDcrXGsIxK
İyi çalışmalar.
