geçmiş olsun hocam
benim kızım ( 2 yaşında ) kedi severken kedi tırmaladı o da maalesef bu aşılara maruz kaldı. Dikkatli olmak gerekiyor sonuç olarak tehdit olarak algılayabiliyor bazen ve kendini koruma iç güdüsü ile saldırabiliyorlar hayvanlar.
Köpek tarafından ısırıldım !
44
●3.402
- 28-08-2022, 00:25:40
- 28-08-2022, 00:40:16Bunlar iyi günlerimiz 10 milyonlarca köpek sokaklarda ve hızla artıyor.
- 28-08-2022, 00:48:22Sokak hayvanlarından ziyade asıl r10 bu cins provokatörlerden arındırılmalı, önce r10'dan sonra da sokaklardan arındırılmalı en büyük temennim.samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köpek ısırırsa kasaba gidermiş ne yapıcan satırla mı doğrayacan? Hırdavatçıdan çekiç alıp kafasına mı vurucan hayvanın n'apıcan? Hadi onun aklı yok, içgüdüsel davranıyor belki alanını koruyor, belki yavrusu var bilemeyiz. E senin ne farkın kaldı?
Koca herif ısırıldı diye hırdavatçıdan emanet alıp köpek dövecek. Erkeksin ya hadi dövdün diyelim, ne olacak akıllanacak mı hayvan? Aklı başına mı gelecek? Şaka gibisiniz ya.
Başlık sahibi arkadaşa da geçmiş olsun, ben de istemem bu hayvanların sokaklarda perişan olmasını, aç kalıp belki de kötü bir psikoloji ile insanlara saldırmasını. Onları anlamak için empati kurmak yetmez sokakta yatıp çöpten beslenmeniz lazım.
Burada en büyük görev belediyenin, toplamakla bu iş olmaz kısırlaştıracaksın ki çoğalmasınlar. Daha geçen sene hiç unutmuyorum mahallemizin köpeği yavrulamış 3 tane, 3'ü de ayrı ayrı arabaların altında kalarak öldü, anne köpek de üzüntüden midir bilinmez öldü mü kaldı mı kayboldu ortalıktan. Yazık değil mi onlara da?
Umuyorum belediyeler kısırlaştırma görevlerini ihmal etmezler ve kısırlaştırmalara devam ederler. Çok geçmiş olsun tekrardan. - 28-08-2022, 01:04:19Hayret pawguard sürüsü gelmemiş yorumlara. Geçmiş olsun hocam. Küçükken bende ısırılmıştım hala bacağımın altında izi durur. Sokak hayvanlarının bir kısmı zararsız ve sevecen olabiliyorken bir kısmı ise ciddi tehlike oluşturuyor. Sözde hayvanseverler mama lobisinin tahrikine gelip saçma sapan işler yapıyorlar. Bu hayvanları sokakta istemeyenlerin yaptıkları zehirleme ve şiddet çözümlerini kesinlikle desteklemiyorum ama kısırlaştırmaya artık önem verilmesi gerekiyor. Devlet ve bu sözde hayvansever kitle tüm sokak canlılarını kısırlaştırsa maksimum 10 yıla sokaklarda köpek görmeyiz. Zaten sokak köpeklerinin ortalama yaşam süresi 5 yıl falan oluyor.
- 28-08-2022, 02:41:33gel de bunu köpekleri tanrı zanneden insanlara anlat, sokak köpekleri insanlara tehlike saçıyor, haberlere yansıyan o kadar saldırı var ki, resmen sokağa çıkamaz oldu insanlar buna bir çözüm bulunması lazım sokakların temizlenmesi lazım, biz hayvanlardan nefret etsek kediler için de aynı şeyi söyleriz bi siz akılısınız zaten
- 28-08-2022, 10:40:50Üyeliği durdurulduMuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKarizmapsikolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBenjamin Breeg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülepharmacist35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülemucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleZeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleGDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle