samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cebinde 15kg antrikot olmadığı için ısırmıştır, yoksa çok iyi bu sokak köpekleri. şimdiye kadar ısırılmadım, oturduğum mahalledi 40'a yakın 3 grup halinde var. eğer başıma gelirse, kasap ve hırdavatcı yolu bana görünür. ne yapacağım anlaşılmıştır. geçmiş olsun.
Sokak hayvanlarından ziyade asıl r10 bu cins provokatörlerden arındırılmalı, önce r10'dan sonra da sokaklardan arındırılmalı en büyük temennim.
Köpek ısırırsa kasaba gidermiş ne yapıcan satırla mı doğrayacan? Hırdavatçıdan çekiç alıp kafasına mı vurucan hayvanın n'apıcan? Hadi onun aklı yok, içgüdüsel davranıyor belki alanını koruyor, belki yavrusu var bilemeyiz. E senin ne farkın kaldı?
Koca herif ısırıldı diye hırdavatçıdan emanet alıp köpek dövecek. Erkeksin ya hadi dövdün diyelim, ne olacak akıllanacak mı hayvan? Aklı başına mı gelecek? Şaka gibisiniz ya.

Başlık sahibi arkadaşa da geçmiş olsun, ben de istemem bu hayvanların sokaklarda perişan olmasını, aç kalıp belki de kötü bir psikoloji ile insanlara saldırmasını. Onları anlamak için empati kurmak yetmez sokakta yatıp çöpten beslenmeniz lazım.
Burada en büyük görev belediyenin, toplamakla bu iş olmaz kısırlaştıracaksın ki çoğalmasınlar. Daha geçen sene hiç unutmuyorum mahallemizin köpeği yavrulamış 3 tane, 3'ü de ayrı ayrı arabaların altında kalarak öldü, anne köpek de üzüntüden midir bilinmez öldü mü kaldı mı kayboldu ortalıktan. Yazık değil mi onlara da?
Umuyorum belediyeler kısırlaştırma görevlerini ihmal etmezler ve kısırlaştırmalara devam ederler. Çok geçmiş olsun tekrardan.