• 19-08-2022, 20:02:34
    #1
    iyi akşamlar arkadaşlar. yakın zamanda finans alanında açacağımız işletme için sosyal medya işlerimizi bir arkadaş yönetmek istedi forum dışından. bu konuda daha önce çalışma yapmadığım için şartları garip geldi ondan forumda bilgisi olan varsa yardımcı olur diye düşündüm konu açıyorum. arkadaşın şartı iş başlangıç öncesi bir muvafakatname hazırlatmış. bu muvafakatname de şöyle bir madde var sosyal medya danışmanlık sürecinde hesaba kazandırılan özellikler tarafımıza aittir sözleşme sonunda ne yapılacağı tarafımızca belirlenir diye. yani hesap mavi tik felan alırsa onu nasıl oluyorsa alıyorlarmış almaları gerekiyormuş bu alanda danışmanlık veren firmalar böyle mi çalışıyor? bu maddeyi garipseyip çalışmak istemediğimde de bu alanda çalışan ajansların hep bu şartlarda çalıştığını söyledi. konu hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim
  • 19-08-2022, 20:08:24
    #2
    Öyle bir şey yok. Olsa’da Instagram kuralları gereği geçerliliği yok. Arkadaş biraz işi abartıp göz boyamaya çalışmış.
  • 19-08-2022, 20:15:34
    #3
    İlk defa duydum
  • 19-08-2022, 20:15:55
    #4
    Sözleşme sonunda diyerek yerini garanti altına almak istemiş. Böylelikle çantada keklik düşüncesi var gibime geldi. Mavi tık alınırsa geri alınamaz böyle bir şey söz konusu değil, işi yokuşa sürmek için hesabınıza bile göz dikebilirler.

    Son olarak şaka mı bu? Parası karşılığı hizmet verip geri almak nedir?

    "Ben evimi temizlemesi için görevli tutuyorum. İşini bitiriyor ve parayı verdiğim anda evimi kirletiyor öyle mi? "
  • 19-08-2022, 20:20:58
    #5
    alanın uzmanı olmadığım için belki söylediğim gülünç bile gelebilir onla ilgili durumu şöyle belirtti eğer sayfa mavi tik alırsa sayfanın id'sini çekiyoruz mavi tik bizde kalıyor ama senin sayfanı yine aynı şekilde aynı kullanıcı sayısıyla sana veririz eğer sözleşme süresi sonunda tekrar anlaşmazsak dedi. konuya yazanlardan da anladığım aslında bana laf salatası yapıyor sayfayı kasacak eğer sayfa olurda mavi tik alırsa üstüne yatmak için kılıf hazırlıyor.yukarıda biraz yanlış ifade ettim sanırım olayı çocuğun söylediği şu eğer olurda sayfa mavi tik alırsa onu bi şekilde kendisinin alacağını süre sonunda bize bırakmayacağını söylüyor kabaca.
  • 19-08-2022, 20:41:28
    #6
    Adam yasal dolan-dırıcılık maddesi eklemiş, oyun firmaları parayla iş yaptırıyor adam işten çıkınca ben yaptım oyun benim demiyor.

    Bizim millet kendini uyanık sanıyor.
  • 19-08-2022, 23:05:58
    #7
    teşekkürler görüş paylaştığınız için