• 23-07-2022, 23:40:10
    #28
    ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evlenmesen 1 dert evlensen 1000 dert. hangi birini düşüneceğimizi şaşırdık. korkularımızdan dolayı evlenemez olduk. evlenemediğimiz flörte karşı 3-5 kişi kaldığımız için çoğumuzda buhran da bunalım da. Gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin.
    Hocam senle bir çok konuda denk geliyoruz. Benzer düşüncelerimiz var. Ayrıca wprdpress olarak vb ajans olarak yaptığınız ref siteler varsa pm atarmısınız list şeklinde bi inceleyeyim
  • 23-07-2022, 23:42:47
    #29
    Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekten ne yazık ki sadece kız arkadaşı güven meselesi değil insanlara arkadaşlara bile zor güveniyoruz devir öyle bi yere geldi ki bu tamamen sızın yaasadıgınız ıc sesınız yasayıp gozlemlediğiniz yıllar olmus hayatınızda o yüzden ıc sesınız ağırlıklı basıyor benımde aynı bazen kıskanclık konusunda hele ki alamıyorım kendimi gunumuızde tabi oyle konular konusuluyor milletin ağzında üff şu kız cok güzelmiş bilmem ne vs. hocam kıza demeyin böyle diye aman ha
    Genellikle onu söyleyenler ailenin tek erkek çocuğu veya bir çok erkek kardeşten oluşan çocuklu aileden geliyor.
    Kişinin kendine saygısı olsa insanlara böyle ithamlar yüklemez ayrıca herkesle yatıp evlenince temiz kız istiyorlar ya suratına püü yapasım geliyor. Yükselsem mesajı silecek moderatör yükselemiyorum anlamşsındır
  • 23-07-2022, 23:46:14
    #30
    eren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam senle bir çok konuda denk geliyoruz. Benzer düşüncelerimiz var. Ayrıca wprdpress olarak vb ajans olarak yaptığınız ref siteler varsa pm atarmısınız list şeklinde bi inceleyeyim
    ) seni de ben gibi dertli görüyorum aynı konularda tabi ben burda derdimi paylaşıp milleti de bunaltmak istemiyorum iki arabesk şarkı paylaşsam şikayet ediyorlar hemen whatsappdan yaz tanışalım profilimdedir link
  • 23-07-2022, 23:47:14
    #31
    Platin üye
    Bence düşünceniz gayet normal hocam, bende aynı sorunları yaşadığım için 3 yıldır hiç kimseyle konuşmuyorum.
    Sizden çok çok daha fazla takıyorum. Şuanda içerisinde bulunduğumuz konjektürden dolayı oluşan bir sorun diye düşünüyorum.
    Kardeşine bile güvenemiyor insan bu devirde. Umarım hakkınızda en hayırlı olan nasip olur.
  • 23-07-2022, 23:48:14
    #32
    ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ) seni de ben gibi dertli görüyorum aynı konularda tabi ben burda derdimi paylaşıp milleti de bunaltmak istemiyorum iki arabesk şarkı paylaşsam şikayet ediyorlar hemen whatsappdan yaz tanışalım profilimdedir link
    WhatsApp pek bakamıyorum yazarım yinede ricam belirttiğim gibi bir list varsa pm atmanız, teşekkürler
  • 23-07-2022, 23:49:12
    #33
    AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence düşünceniz gayet normal hocam, bende aynı sorunları yaşadığım için 3 yıldır hiç kimseyle konuşmuyorum.
    Sizden çok çok daha fazla takıyorum. Şuanda içerisinde bulunduğumuz konjektürden dolayı oluşan bir sorun diye düşünüyorum.
    Kardeşine bile güvenemiyor insan bu devirde. Umarım hakkınızda en hayırlı olan nasip olur.
    İnşallah dediğiniz gibi hayırlı olur herşey, sanırım toplu terspi yapmamız lazım.
  • 23-07-2022, 23:49:57
    #34
    eren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    WhatsApp pek bakamıyorum yazarım yinede ricam belirttiğim gibi bir list varsa pm atmanız, teşekkürler
    r10 pm den iletiyorum
  • 23-07-2022, 23:52:00
    #35
    eren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Konuyu çok uzun tutmayacağım.

    Sevdiğim kadına karşı herzaman eksilmeyen ve oldukca artan bir sevgim ve sadakatim var.
    Lakin çok fazla ortamı deneyimleyen bir geçmişim oldu (maalesef) bundandır ki Hayatımda kimseye gerçekten güvenemiyorum.

    Her an sanki aldatılıyormuş gibi bir his ve bunu takip eden sayısız iç güdüm var. Her seferinde bu düşünceler asılsız çıkması doğrulansada bu problemden kurtulamıyorum.

    İlerde evlendiğimde eşimi evde bırakmaktan bile korkabilecek yapıdayım.(Saçma gelsede kurtulamıyorum sanki kendimi ben yönetmiyormuşum gibi. Ne yazıkki..)

    Tanıdığım 10 kız arkadaşımın 9’u yanlış hayat tecrübesine sahip olmuşlar.
    Erkek ortamlarımda genellikle gelişim girişim den çok bahis ve bel altı var.

    Günümüz şartlarınıda göz önüne aldığımda aslında bu problemi doğal bulsamda bunun sevdiğim kadınla alakasının olmadığını ve hasta bi düşünce yapım olduğunun farkındayım.

    Tıbbi bir sorun olmadığı kanaatindeyim sadece yaşımdan çok hayat tecrübem beni bu hale getirdi.

    Gerçekten bu konuyu r10 açacak kadar kafam bozuk bu sorunlarıma ekonomik krizleri ve hayat problemlerimi katmıyorum bile.

    Sizin düşünceleriniz nedir ?

    Sevgiler..
    Dostum benim görüşüm , benim anladığım ;
    Eğer bir insan ile beraber oluyorsan geçmişini sorgulama ve sorma bu ilişkide yapılan en büyük hatadır. "Tanıdığım 10 kız arkadaşımın 9’u yanlış hayat tecrübesine sahip olmuşlar." burayı biraz daha açabilseydin belki biraz daha anlama şansım olabilirdi ama anladığım kadarıyla bu bahsettiğin insanların zor bir hayatı olmuş ve sen bu hayatlardan oldukça etkilenmişsin. "İlerde evlendiğimde eşimi evde bırakmaktan bile korkabilecek yapıdayım." bu cümleni de aynı şekilde bu yanlış hayat tecrübesi yaşamış yada yanlış tercihler yapmış arkadaşlarına bağlıyorum.

    Burada öncelikle şunu bilmek gerekir hayatın her aşmasında bazı zorluklar yaşarız ve yaşamaya da devam ederiz bu hiç bir zaman değişmez kadın arkadaşlarımız bu sorunu en çok yaşayanlardır ne yazık ki her anlamıyla. Çoğu zaman aile içinde yaşadıkları sorunlardan dolayı hayatlarını değiştirmek ve güzelleştirmek adına birilerine güvenerek bir yola çıkmayı tercih ediyorlar bir çoğu bu attığı adımda başarılı olsa da ne yazık ki bir kısmı da attığı bu adımdan kaynaklı çok büyük problemler yaşayabiliyor. Aslında burada senin bilinç altına kazınmış olan "yanlış hayat tecrübesine sahip olarak nitelendirdiğin" kadın arkadaşlarımızın hayat tecrübesi değil güvenerek el uzattığı kişilerin onlara yaşattığı yanlış hayat tecrübesi.

    "İlerde evlendiğimde eşimi evde bırakmaktan bile korkabilecek yapıdayım."
    Evet sorun güven sorunu ancak sorun kız arkadaşına güvenmekle alakalı değil sorun seninle alakalı kendine güveninle alakalı sen kendine ne kadar çok güvenirsen yanındaki kız arkadaşın, eşin çocukların hiç fark etmez o kadar kendini güvende hisseder ve güvede olur ek olarak eğer bir kaç sebepten dolayı bulunduğun semt ve o semtin insanları sana güven vermiyorsa o semti değiştirmeni farklı bir semte geçmeni tavsiye edebilirim.

    "Tıbbi bir sorun olmadığı kanaatindeyim sadece yaşımdan çok hayat tecrübem beni bu hale getirdi. "
    Bu hissettiklerin karşındaki insanlara da huzursuzluk verir ve mutsuz eder eğer kendini bu konuda dizginleyemiyorsan kanaatin çok yanlış. Tedaviye ihtiyacın var öncelikle psikolog yardımı almanı tavsiye ederim konuşma aracılığı ile ilerleme kaydedilemiyorsa ilaç tedavisi seni bu düşüncelerden yeterince kurtaracaktır ( İlaç tedavisini pek uygun bulmasam da işe yarıyor )
  • 23-07-2022, 23:52:20
    #36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hocam fotoğrafınızdan anladıgım kadarıyla aynı nesiliz ve bizim neslin normali bu. bu düşüncelerden ben de çok çektim ve demek istediğinizi anladım erkek kadın maalesef 9/10 dediğiniz gibi sizin güvenmeyeceğiniz cinsten desek pek yanlış olmaz ne yazık ki. bu devirde zor. sosyal medya insan ilişkilerini mahvetti. hadi diyorsun o şöyle olamaz, böyle olamaz, şans verelim, inanalım ama sonu genelde iyiye çıkmıyor(kendi tecrübelerim ) forumda konu açmıştım 1 günde terk edildim diye, 2 hafta önce bana sana aşığım falan diyordu 1 günde terk etti 1-2 ay sonra başkasıyla gördüm ancak onları da foruma yazmadım günlük gibi muhtemelen bu girdiyi de editlerim.

    ancak bu demek değil ki sizin hayatınzdaki insan yanlış. güvenilip güvenilmeyecek biri olduğunu ölçün tartın gerçekten iyi ve istediğiniz gibi bir insansa paranoya yapmamak lazım. orası bizim paranoyaklığımız oluyor.