• 22-07-2022, 21:35:57
    #19
    İnternet kutusu kullanıyorum.

    Sorun yaşamadım hiç. Eğer kullanmak isteyen varsa 1 Ay bedavası var referans kodum aşağıda veriyorum. Bağlantı yapıldıktan sonra pm üzerinden iletişim sağlayalım referans tanımlamışlar mı teyit edelim.

    REFERANS KODU : 8576066883
  • 22-07-2022, 23:11:36
    #20
    🚀 Kurumsal SEO Ajansı 🚀
    Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İsmi sanı duyulmamış firmaları iyi araştırmak lazım. Sonra pişman olmayın hocam.
    Hocam aradık ulaşamadık diyorlar 1 kez aramışlar bir daha aramıyorlar işlemler için garip bir firma KVKK için bildirimde bulundum tüm bilgileri verdik kimlik vs. bakalım dönüş olmadı hala, internet kutusuna başvurdum oraya da gönderdim.
  • 23-07-2022, 00:34:21
    #21
    zelzele58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türknet her türlü iyidir. 1 senedir hiç bir sorun yaşamadım ben. Kalite istiyorsan 30tl zam mı düşünmeyeceksin.
    PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alt yapısı olana pahalı olsada şiddetle turksat kablonet tavsiye ediyorum. Herşeye çok fazla zam geldi bırakında internetede gelsin adamlar eleman çalıştırıyor maaşlar artıyor sigorta primleri artıyor vb. Asgari ücret ocak ayından bu yana iki katına çıktı.
    bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bunlara da zam gelmesi yakındır, "zamlara boyun eğmemek" adı altında her hafta iss değiştirmeyi planlıyorsanız diyebileceğim bir şey yok.

    türkiye şartlarında iss değiştirmenin bir hafta internetsiz kalmaya eş değer olduğunu not düşelim.
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu zam olayına neden bu kadar şaşırdı/tepki gösteriyor insanlar ben anlamadım valla.sonuçta sabah akşam herşeye zam geliyor.en son ekmek aldıgımda 3tl idi,dün ekmek almaya gittim fırına ve 3tl verdim.adam,1tl daha var,4 lira oldu ekmek dedi.haftaya gittigimde belki 5tl diyecek yani.herşeye bu şekilde zam geliyor,internete gelmeyecegini düşündüren nedir size abi,ben onu anlamadım
    Kimse Turknet neden zam yaptı demiyor. Turknet'ten ben dahil gidenlerin asıl gitme sebebi Turknet'in insanları salak yerine koyması oldu. Bu sene Turknet 3.zammını yaptı her seferinde bizde yapmak istemezdik ama fiyatlar arttı denildi. Altyapıyı Türk Telekom'dan alıyorlar. Türk Telekom'un sitesinde bu tür firmalara verdikleri toptan fiyatları görülebiliyor. Diğer firmalarda aynı fiyattan alıyor ve Turknet'ten farklı olarak çağrı merkezleri var. Ben turknet'in bir sorun yaşadığım zaman karşımda muhatap bulamıyor olmamdan rahatsızım yaklaşık 2 aydır sürekli sorun yaşamaya başladım. Bu arada 5 yıldır Turknet kullanıcısıyım. Destek talebi açıyorum saçma sapan otomatik mesajlar geliyor sadece ben a sorunu yaşıyorum diyorum adamlar bana b hizmetimizde güzel aslında diyorlar. Karşında direkt sıkıntını anlatacak birini bulamayınca böyle saçma sapan yanlış anlaşılmalar oluyor ve sinir bozmaya başlıyor. Bu sıkıntıların üzerine bir de birkaç ay önce daha çok müşteri toplamak adına 2023 Haziran ayına kadar zam yok diye açıklama yapıp her yerde bangır bangır bağırıp da 2 ay sonra tekrar zam yapması tamamen insanları enayi yerine koymak. Bu durumu öngörememiş olması ya da öngöremediği bir sorunu sübvanse edecek gücü olmaması beni bağlamaz neticede. Söz verip reklam yaptı mı yaptı sözünü çiğneyip verdiği sözden caydı mı caydı beni ilgilendiren kısmı burasıdır. Ek olarak da yakın zamanda Turknet'ten taşınma işlemi gerçekleştirmiş birisi olarak 1 hafta internetsiz kalmayı nereden çıkardığınızı da anlamadım. İnternetim toplasanız 2 3 dakika kesikti o da firma bana modeme gireceğim bilgileri verdikten sonra panele girip bilgileri yazmamda geçen süreden kaynaklı. Yani öyle 1 hafta falan internetsiz kalma gibi bir durum söz konusu dahi değil. Yaklaşık 3 yıldır ve 6 aydır kullanan iki arkadaşım memnun olduğu için Gıbırnet'e geçtim şimdilik bir sıkıntım yok. Zamanında Turknet'te Türk Telekom'un çakallıklarından bıkan insanların geçişi ile büyümüştü o yüzden diğer firmalara da şans verilmeli bence.
  • 23-07-2022, 00:54:57
    #22
    Comnet 109 lira yazılmış ama 89 lira. Ben de comnete geçtim.
  • 23-07-2022, 01:32:43
    #23
    Zammı duyar duymaz kalan günleri beklemeden comnete geçtim. Görüntülü konuşma vs de donmalar hissedebiliyorum ama gayet memnunum. 35 mbit destekliyor alt yapım. Gayet de memnunum.
    Geçmek için uğraşmanız gerekmiyor. Belgeleri yüklüyorsunuz. 1 Gün içinde karşı firma onayı geliyor. İnternetiniz aktif ediliyor. 1 hafta içerisinde de yüklediğiniz ıslak imzalı kağıtları kargoya vermeniz gerekiyor. O arada direkt kullanmaya başlayabiliyorsunuz.
  • 23-07-2022, 01:47:09
    #24
    1 ay falan kullandım İnternet kutusunu teknik olarak çok bilgili bir ekibi yok arka planda hatta kurulum için gelen adam evde 2 tane modem vardı ikisinide kuramadı bide bunlar bozuk arabada yenisi var uygun fiyata ayarlarım bile dedi iyi niyetli birine benziyordu ama bilgili insana denk gelemedik kurulumu kendim yaptım kullanım süresi boyunca bağlantı sorunu vs yaşamadım neden değiştim. İp havuzları varmış ip niz modöe aç kapa yapınca her seferinde değişmiyor belirli ip ler dönüp duruyor ben bundan dolayı değiştim.
    Ha birde WhatsApp hattı var Ordaki adamlar baya Bi bilgisizler mesaj yazmaya eriniyorlar 😂.
    Taütsüz milenni var şuan onu kullanıyorum 1 ay oldu oda Bi sıkıntı yaşamadık sadece ilk kurulumda yine bilgisiz biri geldi modemi kuramadı birde ilk abonelik başlangıcında aile paketi açıyorlar akşam belli saatten sonra mail hesabına bile giriş yok engelli arayıp standart paket talep edilmeli aradığınızda ilk telefona cevap verenler de bilgisi baya zayıf birüst yetkiliye aktarmalarını söylemek gerekiyor.

    Çok fazla firma değiştim ve teknik birkaç ayrıntı önemli olduğu için çok fazla muhatap oldum müşteri hizmetleri ile o sebeple baya Bi fikir sahibi oldum burada hiçbir firmayı aşağılama gibi bir düşüncem yok ama firmalar küçük olduğu için Karşınıza çıkan teknik elemanları gerçekten amatör oluyor genel olarak.