By_vezir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kumar bugünde benim hayatımı bitirecek başlangıcı yapıyor
45
●3.938
- 09-07-2022, 15:29:30Orası öyle hocam ama kayıp benim için büyüktü yani en azından şuan için çünkü icralık olacağım bir su alacak paramın olmaması benim için büyük bir kayıp olarak gözüküyor
- 09-07-2022, 16:12:54Hocam bende arada girip 50 20 neyse basıyorum en fazla bastığım 100 TL ama bağımlılık yapıyor bu bir gerçek zararın fazla değil zararın neresinden dönersen kârdır bidaha girme benceturancantenbel bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 09-07-2022, 16:39:50Dur diyebilseydim kendime, muhtemelen buralarda değildim şimdi
Kasayı katlamak çocuk oyuncağı hangi oyun olursa olsun ama durmanın zorluğunu anlatamam.
turancantenbel bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 09-07-2022, 19:56:39Haramda huzur arayana huzur haram olur der geçerim. Kaybetsen de kazansan da bu durum değişmeyecektir. Kazansan belki de 6 aylık bebeğinin bez, süt parasını kumara yatıran bir kirli parayı kazanacaktın veya şöyle diyeyim şu an sen bu haldeyken senin paranı kazana birisi mutlu mu olacak sanıyorsun. O yüzden sana tavsiyem bir an önce tövbe etmen ve bırakman.
- 09-07-2022, 20:19:00Oynamaya devam etme edeceğine eminim ama bu kez o rakamı 4-5 misli ile kaybedeceğine de hazırlıklı ol. Aklını oynamak gelince başka bir iş yapmak iste. İcralık olduğun iyi olmuş kredi, kredi kartı kullanmazsın bu şekilde borçlanamazsın da. Olumlu bak olumsuz bakma hayata 20bini unut geri gelmeyecek yaşamına kaldığın yerden devam et.
Senin o yazdığın rakamın 200 mislini kaybetmiş birisi olarak söylüyorum. Tövbe et ve bırak. - 10-07-2022, 03:24:09en alasını yaşadım. gazinolara bile gittim. güzel kazandım. ancak sürekli kazanacağım hevesiyle sürekli oynamaya başlıyorsunuz. Tövbe ettim videolarını bile gördüğümde direk geçiyorum artık. çok soğumak istiyorsan serdar ortaç'ın kumar ile ilgili videolarını izle. adamın dünyaları varmış şuan borçları var sadece. Allah kurtarsın. Bulaşmayın
Kasayı katlamak çocuk oyuncağı hangi oyun olursa olsun ama durmanın zorluğunu anlatamam.