• 29-06-2022, 15:54:07
    #1
    Merhabalar internette gezinirken bu site ile karşılaştım fiyatları aşırı şekilde uygun fakat bana uzak olduğu için gidip göremedim güvenilir mi bilmiyorum ne dersiniz
    site linki aşağıda
    https://evpina.com/
  • 29-06-2022, 15:57:20
    #2
    Demo açılmış gibi duruyor. İyice araştırın hocam.
  • 29-06-2022, 15:57:25
    #3
    Domain Kayıt Tarihi 2022-06-04 Bu Hocam , Belli Ki Yeni Belki Açılışa Özel Kampanya Falan Yapmışlardır Google 1 Tane İndexleri var ama Aşırı Yeni Site Bilginiz Olsun
  • 29-06-2022, 15:57:42
    #4
    Fiyatları güncel değil yada fake bir site " philips hd9650/90* en kötü bunu ele alırsak eğer her yerde ortalama bulacağınız en düşük fiyat 3k civarı bu kadar düşük çok zor ve buna benzer bazı ürünler de çok uygun pek ihtimal veremedim
  • 29-06-2022, 15:58:49
    #5
    baktığınız ürün herneyse belki onda indirim vardir mesela uzun bir süredir bahçe salıncaklarıyla ilgileniyorum ciddi araştırıyorum fiyatları burasi hatta bazı firmalara göre pahalı bile aynı ürün trendyolda daha uyguna var
  • 29-06-2022, 15:58:50
    #6
    Bana hiç güvenilir gelmedi. İnceledim henüz siteleri çok yeni fiyatlar ise aşırı ucuz.
  • 29-06-2022, 16:05:20
    #7
    Bana hiç güvenilir gelmedi hocam. Değerlendirmelere baktım bir mobilyada 17 tane hepsi 5 yıldızlı güzel yorumlar var. Yeni açılmış bir sitede bu kadar çabuk ürünler teslim edilip bu kadar çabuk değerlendirmeler yapılmış olamaz.

    Edit: Ödeme sadece havale & EFT yolu ile yapılabiliyor. Bu da sorun yaşamanız durumunda harcama itirazı oluştururken canınızı sıkabilir. Direkt pos ya da sanal postan yapılan işlemler için harcama itirazı çoğunlukla olumlu sonuçlanıyor henüz olumsuz sonuçlanan bir harcama itirazım olmadı. Ama havale EFT yönteminde nasıl olur bilemiyorum. Dikkat etmekte fayda var.
  • 29-06-2022, 16:43:41
    #8
    Muhtemelen demo site, adreslerini bulup gidip kendiniz alın.