Son zamanlarda hosting firmalarının usülsüz kavgaları
4
●262
- 17-06-2022, 12:32:44Merhabalar, son zamanlarda farkettiğim bir olay mevcut bir kaç hosting firması isim vermek istemiyorum kendisine şikayet açan müşterilerle alttan alttan kavga ediyor yani hiç etik olduğunu düşünmüyorum zira edebiyat dersi gördüysenizki ben yıllar önce görmüştüm ve halen aklımda eleştiri konusu vardı şöyle bir kural mevcuttu eleştirilmek gelişmeye yol açar yani bir müşteri eleştiriyorsa sen hizmetini geliştirmekle daha iyi müşteri potansiyelini yakalarsın ben onu anlatmaya çalışıyorum böyle kavgalar firmalarınıza zarar vermekte lütfen eleştirilere olumlu yaklaşın.
- 17-06-2022, 12:40:14Haklısınız,lakin herkese açık bir platformda müşterinin üzerine yürünmemeli alttan alınmalı her zaman kurumsal profil önemlidir.KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-06-2022, 12:43:00Kurumsal profil korunmalı, bazı kavgalarda şirket çalışanları verdikleri cevaplarla komik olabiliyor da burası son aşama, şikayet noktasında r10 devreye girebilir.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-06-2022, 13:19:33kesinlikle katılıyorum. daha önce hizmet aldığım bir hosting firması ana sayfalarının pek çok yerinde günlük yedekleme yapılır ibaresi koymuştu. sitem hacklenip yedekten geriye dönmek istediğimde de bizim böyle bir hizmetimiz yok demişti. ana sayfalarında böyle bir ibarenin bulunduğunu söylediğimde bu hizmet sadece 1 gb altı sitelede var sizin siteniz bu kapsama girmiyor diye geçiştirdiler. sitemin boyutuna baktığımda kotanın çok altında olduğunu gördüm. sözleşmelerine falan bakınca resmen orman kanunu gibi. bu firma forumda da satış yapan ünlü bir firma. daha önce pek çok kez Türk firmalardan hosting aldım ve hemen hepsinde çok absürt sorunlar yaşadım. bu yüzden artık zorunda kalmadıkça önemli sitelerim için Türk firmasıyla üzülerek söylesem de çalışmıyorum.