Elektronik sigara tavsiye
8
●660
- 13-06-2022, 23:58:28Selamlar, pod düşünüyorsanız Voopoo Drag S öneririm. Voopoo Drag 3 de çok iyi bir cihazdır. Drag 3 ve X cihazlarım var uzun zamandır kullanıyorum. Daha önceden Vaporesso Revenger kullandım ondanda memnundum fakat görünüşü hoşuma gitmiyordu. E sigaraya yeni başlıyacaksanız likit teminini ilke kimyadan yapabilirsiniz. Kendiniz evyap likit yaparsanız 500 ML likite vereceğiniz paraya 1.5 LT likit yapabilirsiniz. Coil konusunda drag X alırsanız PNP RBA coil öneririm kendiniz sarabiliyorsunuz masrafları ciddi bir ölçüde azaltıyor. Atomizer olarak Zeus X RTA öneririm akıtma vs yapmıyor ve tatı iyi yansıtıyor. Sarım da muji pamuk kullanmanızı öneririm. Başka sorularınız var ise yanıtlayabilirim.
- 13-06-2022, 23:59:34Esfvape forumunda satanlar var en son oradan almıştım. Her elektronik sigaraya başladığımda bir hafta sonra normal sigara geri döndüm. En son iqos denedim, normal sigarayı tamamen bıraktım. Sigaranın oluşturduğu aşırı nefes darlığı, koşarken tıkanma gibi sorunlar bir nebze ortadan kaldı. Şimdi bunu da bırakmaya çalışıyorum.
Sigara sağlığa zararlıdır. - 14-06-2022, 00:10:24Hocam 3-4 yıldır e sigara içiyorum. Elektronik sigara da sanıldığı kadar masum değil. Forumlarda ticaret yapan arkadaşlar pek bahsetmiyor fakat likitlerini içerisin de ki aroma böbrek rahatsızlığına yol açıyor. Ben bir ara baya bir araştırdım. Buharlarken su içmeyen, ve kalitesiz aroma kullanan kişilerde böbrek rahatsızlığı görünüyormuş. Ve bu bazı dalkavuklar kötü ve tarımsal nikotin kullanıyorlar. Oda çarpıntı yapıyor daha önce başıma gelmişti.Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-07-2022, 15:47:20voopoo argus air kullanıyorum 2 aydır memnunum.
0.80 ve 0.60 lik coilleri denedim. Bana 0.80lik coiller daha keyifli geldi. Kişiye göre değişiyor tabi bunlar bunun için coil seçenekleri var.
Birde kullanılan likitlerin nikrotin oranlarını belirlemek önemli.
0.06 lık likit benim için çok iyi, daha önce 0.12 lik kullandım baya ağır gelmişti.