• 30-05-2022, 22:09:49
    #1
    Merhabalar,
    2 gündür konuları takip ediyorsanız adıma insanlara yazıyorlar işte "ben ibrahim taşkıran parayı gönderin" vs mesajlar atıyorlar. Bilen arkadaşlar vardır bozum işi yapıyorum kripto alım-satım-ödeme işleri ile ilgileniyorum forumda. Bir yandan bana ulaşıp bozum yapacağım diyorlar öteki yandan da sizden bana para atmanızı sağlıyorlar bu şekilde parayı ben de ona attığımda bom. akllarındaki düşünceler bu.

    Sağolsun forumdaki arkadaşlar dikkatli davranıp numaradan vs tanıyıp engelliyor fakat bugün artık gına geldi. tüm işlemlerde teyit alıyorum siz mi attınız yaptınız bak parayı atıyorum her adımı didik didik etmeye çalışıyorum.
    en son işlemimde iban to papara yaptım parayı atan arkadaş @baserweb; ile teyit aldım işlemi onayladı. Bana telegramdan yazan arkadaş parayı attığım anda telegramdaki mesajları sildi.
    arkadaşı mağdur etmiş oldu benim adıma çok üzücü durum benim üzerimden olması arkadaşa özürlerimi iletiyorum pm kutusu dolu kendisi ile bu kadar konuşabildik.

    Son olarak; sonu 5132 olan numaram ve telegramdaki ibos0 kullanıcı adım dışında iletişim kanalım yok size +1li numaralardan kesinlikle ulaşmam. Lütfen teyit almadan işlem yapmayın.



    sonu 5132 olan numaram ve telegramdaki ibos0 kullanıcı adım dışında iletişim kanalım yok size +1li numaralardan kesinlikle ulaşmam. Lütfen teyit almadan işlem yapmayın.
  • 30-05-2022, 22:13:03
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Geçmiş olsun hocam
  • 30-05-2022, 22:28:21
    #3
    viyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun hocam
    Aga ne saçma bir durum bu , ben telefon numaramı sadice 1 kişiyle paylaştım oda sendin , hemen yazdın işleme başladık başka hiçbiryerde numaram yok *********** sensin salağa yatıyorsun benim gözümde
  • 30-05-2022, 22:29:25
    #4
    baserweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aga ne saçma bir durum bu , ben telefon numaramı sadice 1 kişiyle paylaştım oda sendin , hemen yazdın işleme başladık başka hiçbiryerde numaram yok *********** sensin salağa yatıyorsun benim gözümde
    benimle bu pm konuşması dışında pm konuşmanız ya da telegram whatsapp konuşmanız var mı?
  • 30-05-2022, 22:30:18
    #5
    ibos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benimle bu pm konuşması dışında pm konuşmanız ya da telegram whatsapp konuşmanız var mı?
    size demiyorum hocam sizlik bir durum yok , bu diğer arkadaşa diyorum . Birtek beni değil birkaç kişiyi aynı anda dolandırmış
  • 30-05-2022, 22:31:03
    #6
    baserweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    size demiyorum hocam sizlik bir durum yok , bu diğer arkadaşa diyorum . Birtek beni değil birkaç kişiyi aynı anda dolandırmış
    Ha diğer arkadaşa mı söylediniz pardon özür dilerim üzerime alındım bir an.
    konuşmaları ekler misiniz?
  • 30-05-2022, 22:36:40
    #7
    Silmiş sadice bu konuşmalar var , konu açtığm 1 kişi yazdı yazana numara verdim bu eleman yazdı anında başka kimseyle konuşmadım başka yerde numaramda yok bana ulaşamaz konuyada numara bırakmadım ben vermeden bu kişinin bana yazması mümkün değil , @viyan; apaçık bu arkadaş *********** ( tabi bu benim düşüncem ve elimdeki kanıtlara göre ) başkada birşey diyemioyrum.

    Ben dolandırıldım , hizmeti vermiş gibi gözüktü aslında başkası veriyormuş o kişide bana ulaştı onunda az buz zararını karşıladım sağlık olsun ne diyim , r10 artık dolandırıcıların çok özgür olduğu aç kö*ek gibi bekleyip insanları dolandırdığı bir platform oldu çok üzülüyorum bu duruma ....