Netspeed kullananlar memnun mu?
8
●190
- 26-05-2022, 14:57:21Merhaba, Netspeed 100 mbit fiber paketine geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar deneyimini paylaşırsa memnun olurum. Ayrıca kullanıcılar referans kodunu iletirse bir kişinin koduyla abone olabilirim, tabi kararım netspeed olursa. Konu altından yoruma kodu bırakabilirsiniz, iyi forumlar.
- 26-05-2022, 15:04:53Forum üzerinde birçok kişiye tavsiye ettim. 4 yıldır kullanıyorum sanırım. Fiber , ADSL ve VDSL olarak kullanım sağladım, yakınlarımdan da kullananlar oldu. Altyapı olarak da Telekom altyapısını kullandığı için bir sorun teşkil etmiyor.
Müşteri hizmetleri çalışanları açısından en memnun olduğum firma diyebilirim.
Ek olarak gözlemlediğim tek eksi noktası şu olabilir: ping değeri Türk Telekom'a göre bazen 5-6 ms yüksek olabiliyor. Tabi bu kullanımda fark edilir düzeyde olmayan bir değer.
Kullanmak isterseniz referans kodumu PM üzerinden paylaşabilirim. - 26-05-2022, 15:05:472 ev de kullanıyorum 2 yer de de sorun yaşamadım hız veya bağlantı konusun da.
Davetiye kodu : QFWVB2 - 26-05-2022, 15:08:30Eve kadar cam fiber altyapım var, türknetten geçmek gibi bir hatada bulundum. Donanimhaber forumlarindaki temsilcileri uploadımı 20mbit yapacağını söylemişti yaptıda gerçekten. Bu sebepten geçiş yaptım.
Online oyunlarda ping lag, oturmada tv ye bağlı olan mibox da videoları ileri geri sararken donmalar gecikmeler ve internet kullanımında anlık düşmeler gibi kötü bi deneyim yaşadım 1 faturaa ödedim. Tekrar türknete'de geçemedim 3 ay dolmadı diye. Eve mecburen türk telekom fiber bağladım. 99 tl taahütsüzden türknetten ayrıldım, tekrar dönemediğim için 133 tl ye internet bağladım. 24 Ay taahütlü hemde
Bu olay son bahar 2021 tarihinde oldu...
