45 Bin TL ile Ne YapılaBilir ?
58
●4.428
- 20-02-2009, 01:16:10hocam kısaca elinize bir servet geçiyor çok iyi degerlendirmelisiniz
- 20-02-2009, 01:23:40Üyeliği durduruldu45 milyarlık iddaa oynardım kırardım parayı
- 20-02-2009, 01:24:16Evet bi arkadaşın önerdiği gibi altına yatırın parayı
Daha ne iş kuracağınızı bile bilmiyorsunuz yanlış bir iş tercihinde kısa sürede o parayı batırırsınız o para kadarda borca girersiniz. İnternet işine hiç girmeyin gireceksenizde sağlam bir proje için ufak bir miktar harcanabilir.
- 20-02-2009, 01:28:04Gazetelerin bölgesel ilanlarında ( Hürriyet Akdeniz tutuluyor buralarda ) her gün ilanlarınız dönecek , ister istemez müşteri potansiyeliniz oluşuyor , meraklanmayın. Antalya'da imkanım olsa 1 dakika düşünmeden gireceğim işlerden bi' tanesi. Kış sezonu , geçen mecburiyetten bi' 206 Sedan aldım 1 gecelik , 75 TL ödedim.. Hesabını siz yapın işte..by_wirus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-02-2009, 02:23:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Selam.
Ben olsam kenarda tutarım. Faiz de değil. Her an ulaşılabilecek bir yerde 45bin olması güzel birşey. Ama eğer "harcarım, gider o para" diyorsanız, ben olsam kiralar da bu kadar da düşmüşken İstanbul'da iş yerleri olan bir yere küçük bir (iş yemeği odaklı) restoran açarım. Şirketler ödediğinden krizde bağımsız olarak iş saati yemekçileri etkilenmez krizden.
Ama şurada yapılan hesapla olacak şey değil. Kalemi kağıdı ele almak lazım. Ben geçen burada hesaplamıştım böyle bir restoran 35 civarı 6 aylık masrafları. Tabii lükslük durumuna göre 100e de çıkabilir. Ama, bu 6 ay içinde bir miktarını geri getireceğini de hesaplayın.
Müşteri başına 3-4 lira kâr bıraksa, 10bin lira ciro için 250-300 müşteri, yani günde 80-100 müşteri gerekir. Bu sayıyı görebileceğinize inandığınız yere kurabiliyorsanız güzel bir ticaret hem de iş olur
45bine alınacak evden hayır gelmez. Bence.
Bana gelse 1 sene sonraya muhtemelen 3 katı olurdu iyi düşün iyi karar ver bir kaç kişinin dediğini uygulama kafanda ne varsa ona git, sonradan keşke şöyle yapsaydım deme.